Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a páromat, hogy ne találkozzon a hülye haverjaival?
Figyelt kérdés
Tiszta kettyósak a haverjai, semmi értelmiség. Látszik is, hogy mindegyik szamunkásban végzett.. Mit tegyek? Ha együtt megyünk valahova, csak lejáratnak. Mondtam a páromnak is, de bizonytalan. Hogyan győzzem meg?#haverság #értelmiszegények
2018. ápr. 16. 22:24
1/17 anonim válasza:
Ne járkálj velük együtt sehova. Egyébként csak annyit mondok,hogy "embert barátjáról..."
2/17 A kérdező kommentje:
De nem akarom, hogy velük lógjon.
2018. ápr. 16. 22:26
3/17 anonim válasza:
Jaajj, mert ti mit végeztek, hogy ilyen kis értelmiségiek vagytok? :D
31/f
4/17 anonim válasza:
De párod olyan beállítottságú, mint ők, ezért ők a barátai. Érted már a lényeget ? Engem párom ilyenre kérne,abból fatális háború következne.
5/17 anonim válasza:
Hogy ilyen haverjai vannak, az a párodról is ad egy jó kis jellemrajzot. 😬
6/17 anonim válasza:
Sehogy, dugulj be. Nagyon idegesítő egy bringa vagy.
7/17 anonim válasza:
Én eleve csak olyan nővel vagyok kapcsolatban, akinek a baráti köre vállalható.
8/17 anonim válasza:
Eközben a pasi haverjai: "Hogyan vegyem rá a legjobb haveromat, hogy ne találkozzon többet a hülye csajával? Mit tehetnék, hogy újra olyan kettyós legyen mint mi?"
9/17 anonim válasza:
Van egy rossz hírem: ha a párod jól érzi magát köztük, akkor ő is ilyen, legfeljebb próbál mást mutatni.
22/N
10/17 anonim válasza:
Az "értelmiségi" emberekből szokott hiányozni a legtöbb értelem. Sokan értelmiséginek gondolják magukat pedig csak arrogáns, beképzelt, csőlátású sznobok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!