Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sátrazás a bátyámmal és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sátrazás a bátyámmal és a haverjaival a párom nélkül? 👓⌚📗⛅🏄🏊

Figyelt kérdés

A bátyàm meghívott sátorozni pár napra viszont a barátom nem tud jönni, mert a tesóm nem szeretné látni, utálja a barátomat. Az elöző barátomat is utálta, mindig azt hajtogatja,hogy ha bajom esik levágja a páromat péniszét, ha megcsal vagy szórakozik velem akkor megszorongatja kicsit. Viccelődni próbál, de tényleg komolyan gondolja ilyenkor derül ki. Nagyon jó és szoros a kapcsolatunk. Ő majdnem 7 évvel idősebb nálam és inkább olyan mintha az apám lenne, szeret gyámkodni mivel apa nélkül nőttünk fel, anya meg csak a munkának él és a pasiknak. A bátyàm haverjai lennének még ott és én. Könyörögtem a tesómnak,hogy hagy jöjjön a párom, de ebből kikell maradni, szósem lehet róla. Már attól is rosszul van amúgy,ha lát bennünket együtt pár pillanatra ölelkezve vagy gyors megcsókol. Nehéz eset a tesóm, de ugyan úgy ahogy a párom az életem része és mindketten fontosak.

Elakrok menni a sátorozásra, a barátom viszont próbál visszatartani és leakar beszélni, mert csak fiúk lesznek és én. Beszéltünk róla,hogy hiszen senkit nem ismerek annyira a társaságból és a tesóm is ott lesz, nem pasizni megyek. Van barátom, akartam hogy jöjjön, de nem lehet. Rajtam múlik minden és én nem fogom megcsalni,kikapcsolódni,szórakozni megyek, nem akarok senkitől semmit. Boldog vagyok, a közeledést pedig elutasítanám. A barátom azt is tudja,hogy a tesóm talán el is hajtaná a srácokat, de mégis olyan mintha féltékeny lenne.

Viaskodom még döntésképtelen vagyok. Szerintetek jogos a barátom aggodalma? A bátyàm szerint a párom csak kisajátít és úgy viselkedik mint a legtöbb féltékeny pasi. Ohajjj már tényleg úgy utálom,hogy mindenki más mond és valakit megfogok bántani.

21L

2017. júl. 21. 16:34
 1/9 A kérdező kommentje:
6 napról van szó amúgy.
2017. júl. 21. 16:40
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Független attól, hogy anyám,apám,bátyám,nővérem,párom mit mond, a párom hozzám tartozik, ha nem megy, nem megyek. Ennyi. Nem igazán értem, mi viaskodni való van ezen.

30/f

2017. júl. 21. 16:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy hozzám tartozik, de együtt lennünk sem kell mindig.
2017. júl. 21. 16:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Én nem mennék. Legalábbis ezekkel a feltételekkel nem. Az én barátom nem akarna lebeszélni róla, de eszem ágában sem lenne elmenni egy rakás "vadidegen" férfi közé sátrazni, ahol csak a bátyámat ismerem.
2017. júl. 21. 16:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted a lényeget. Úgy legyél külön, hogy az választás és ne kényszer legyen. Érted ? A bátyád csak le akarja választani rólad a paliaid. Ugyan ezt csinálják az anyák, apák, nővérek, régi barátok. Öreganyám is "elhajtotta" a nagybátyám összes nőjét, egyedül halt meg. 21 éves vagy, majd családot fogsz alapítani valakivel. Gondolod menni fog, ha hagyod, hogy belepofázzanak mások ? Van egy határ, amit családtag sem léphet át, mert az a te magánszférád.

30/f

2017. júl. 21. 16:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Erre nem is gondoltam így, lehet igazad van.
2017. júl. 21. 16:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem úgy tűnik a bátyád, mint aki elzavarja a lányokat. Sokkal inkább úgy látom, hogy külön akar tőle választani valamiért. :)

Szerintem is van abban valami, amit az #5-ös mond. Ráadásul 6 nap már unalmas lenne a barátom nélkül.

21/L

2017. júl. 21. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is nagyon óvtam a húgom, pedig mi nem apa nélkül nőttünk fel, a korkülönbség is kicsi.

Volt párja, akit egy gerinctelen alaknak tartottam, és igazam is lett (sajnos). Ennek ellenére mindentől nem lehet megóvni a masikat és mindenbe nem lehet beleszólni, hagyni kell, hogy bizonyos dolgokra maga jöjjön rá, tanuljon a saját hibáiból.

Lehet, hogy a bátyád apa szerepet játszik, de te meg belemész a játszmába és eljátszod a gyereket. Lépj ebből ki!

Kezdj el beszélni a bátyáddal, és kezdj el a testvéreként és nem a lányaként viselkedni.

Én nem mennék el a helyedben a sátrazásra úgy, hogy a párom nem mehet, de úgysem, hogy mehet, de csak egy megtűrt ember, akire a bátyádék végig csúnyán fognak nézni.

Kezdj el határokat felállítani, kezdj el a bátyáddal erről beszélni, és a legfobtosabb, hogy foglalkozz magaddal is, dolgozz magadon, hogy tényleg kilépj az oltalmazandó gyerek szerepéből, amiben egyelőre részt veszel.

2017. júl. 21. 17:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Mivel te állítólag akarod, hogy menjen és hangoztattad is, így én nem mennék a helyedben. Itt csak egy ember nem akarja és az a bátyád, akkor hát csináljatok programot kettesben a pároddal.
2017. júl. 21. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!