Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elment a barátom a haverjaival Balaton Sound-ra, azóta nem is ír. Nem számíthatok sok jóra, igaz?
Felesleges előre aggódnod, semmin nem változtat (ergo értelmetlen) és csak magaddal szúrsz ki a legjobban.
Egyébként nekem ha fesztiválról írkál a férjem, akkor rászólok, hogy tegye már le azt a nyomorult telefont és élvezze a fesztivált, majd jelentkezzen ha vége (ez már akkor is így volt, amikor még csak a barátom volt). Én kikapcsolom a sajátom amikor fesztiválra megyek, amíg tart addig be se szoktam kapcsolni. Ehhez képest még szinglin sem volt fesztiválos kalandom, nemhogy kapcsolatban, emberfüggő :)
Egyetértek az utolsoval, ne nagyon hallgass a többiekre, mert itt mindenki megveti a Balaton Soundot, holott a legtöbbjük meg csak nem is volt, csak a netes hulyesegekbol tájékozódik es elhisz mindent amit olvas, a másik része meg aki volt, személyes tapasztalatból utalhatja, attól meg nem biztos, hogy másnak is rossz. En most ott dolgozom, látok kb mindent, tény, hogy megy a myomulas ezerrel, kavaras stb, de ez nem KÖTELEZŐ, ezt a baratod dönti el es ha kapcsolatba kezdett mar csak rajta múlik, hogy elszurja vagy sem. Egyébként a Balaton Sound nem szex fesztivál, mem tudom ki kezdte el ezt a marhaságot terjeszteni, meg hogy nyílt csoportos szex, nevetséges komolyan. Az meg hogy az emberek isznak, drogoznak az minden mas fesztiválon megvan.
( Ja egyébként azt is megsúgom, hogyha a baratod minden este nagyon részeg ketelkednek benne, hogy hulla részegen meg fel is álljon neki, tehát ha bízol benne, en a helyedben nem aggódnék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!