Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek is rosszul esne ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is rosszul esne ha a párotok így viselkedne?

Figyelt kérdés

2,5 éve vagyok együtt a barátommal. Nagyon sok közös fotónk van, de nem raktam fel őket a facebookomra vagy instagrammra. Hanem mind a telefonomon van és rámentettem gépre (valamit pedig előhívattam azóta) Viszont a barátaimmal, vagy a tesóimmal készült képekből raktam fel a netre (meg a kutyámról) de én a páromról sosem szeretnék megosztani semmit, olyat meg végképp nem amin ketten vagyunk. Nem azért,mert szégyellem, csak szerintem nem tartozik senkire se a szerelmünk. Ő rakott fel rólunk képeket, de az ő..nem én. És tulajdonképpen eddig mindig megértette,hogy nem akarom ha az én személyes oldalamon közös képeink lennének..de aztán egyiknap ezt felhozta és teljesen kivolt akadva. Igazából más apróság miatt mérgelődött aztán elkezdett velem vitatkozni utána meg mindenbe belekötött és ezt is felhozta. Nagyon mérges volt és csúnyán beszélt. Azt mondta,hogy nem ismerem be magamnak,de szégyellem őt! Ez akkora hülyeség! És most sem érti meg,hogy egyszerűen csak nem érzek késztetést,hogy a párommal a bújos,mosolygós képeinket felrakjam. A barátom feltölti ott úgy is megy kommentbe a nyáladzás,meg a kedves szavak áradata..nekem az fura. Olyan magánügynek tartom ezeket. Ti szerintetek érthető amit akarok ezzel mondani? Vagy nektek is rosszul esne ez...?

N/24 F/27

2018. ápr. 16. 17:09
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Mert azok nem annyira személyesek mégis azok akik ismernek jó velük megosztani,hogy mondjuk a kutyusom aznap milyen aranyos volt amikor sétáltunk,vagy a barátnőimmel elmentünk kajálni,koncertre stb.
2018. ápr. 16. 17:48
 22/47 A kérdező kommentje:
De a barátommal készült fotókat elég ha csak én nézegetem (szerintem) minden a telefonomon van. Sokszor átlapozom. Fotó albumot is csináltam kettőnknek szintén a szobánkban van. Ő meg csak a netre tölti fel. Szerintem amúgy inkább ilyen "felvágós" szaga van ennek. "Ő a csajom" vagy nemtudom...mindig a haverjai írogatnak. "Szerencsés vagy pajtás" meg hasonló duma.
2018. ápr. 16. 17:52
 23/47 anonim ***** válasza:
54%
Nem sokáig lesz a barátod. Majd felnősz egyszer....
2018. ápr. 16. 18:05
 24/47 anonim ***** válasza:
90%

Te tudod, hogy milyen a barátod, de az meg téged minősít, ha egy idiótával vagy együtt.

Őszintén megmondom, engem is baromira zavarna, ha a párom nem rakott volna fel 2 és fél év alatt egy darab közös képet sem, ezzel a kifogással. A kutyájáról meg bezzeg rak, mert arra büszke mert aranyos. Sértő, bántó és ledegradáló lenne. Pedig én nem vagyok valami aktív, nagyon ritkán posztolok bármit is. De azért lassan 5 év alatt befigyelt egy pár kép mindkettőnk részéről, hiszen egymás életének a részei vagyunk és büszkék vagyunk a másikra.

2018. ápr. 16. 18:06
 25/47 anonim ***** válasza:
72%
#22: A sztori végére már ő lesz a rossz? :D
2018. ápr. 16. 18:06
 26/47 anonim ***** válasza:
12%

Én leszek az, aki megért. Tudom, mit érzel, velem is úgy van, hogy ami a legnagyobb kincs az életemben, azt nem akarom közszemlére tenni. Az csak az enyém, azt más ne nézegesse, ne kommentálja.

Meg soha nem tennék fel olyan képet, amin bújok valakihez, mert azt az oldalamat lássa a párom, ne a nagyvilág. NEKI akarom odaadni a sebezhetőségemet, nem a facebooknak.

2018. ápr. 16. 18:16
 27/47 anonim ***** válasza:
77%
Nézd, egy képbe még senki nem halt bele, és nem is kell túltolni, csak szeretné, ha őt is ugyanúgy vállalnád fotóval, mint mindenki mást, akikről raksz ki képet. Persze, lehet azt mondani, hogy a kapcsolatotok a te kincsed, és senkinek semmi köze hozzá. Én meg az egész világ előtt boldogan vállalnám, és a tihanyi visszhangba is kikiabálnám, hogy ő a párom, őt szeretem, ha boldog párkapcsolatban élnék azzal, akivel igazán az tudnék lenni. És ettől még az én kincsem marad, nem lesz kevésbé értékes.
2018. ápr. 16. 18:49
 28/47 anonim ***** válasza:
50%
És nehéz azt elfogadni, hogy minden ember más, máshogy érzi ezt?
2018. ápr. 16. 18:52
 29/47 anonim ***** válasza:
89%
De jelen esetbe, utolsó, te hogy tennél igazságot? Mert oké tartsa tiszteltben, hogy a kérdező így gondolja, de a barátja érzéseit ki fogja tiszteletben tartani? Hol itt a közös megegyezés? Itt csak a kérdező akarata érvényesül, a srác érzései le vannak tojva.
2018. ápr. 16. 18:55
 30/47 anonim ***** válasza:
71%

Hagjyuk már ezt a "legnagyobb kincs, azért nem akarom, hogy mások lássák" dumát. Egy csaj akadt az életemben, aki így állt hozzá a dolgokhoz, róla utólag kiderült, hogy utánam még kavart az előttem lévő pasijával is.

De oké, tegyük fel, hogy akkora kincs, hogy más ne is lássa. Akkor gondolom, nyilvánosan hozzá sem érsz, mert az sem tartozik másokra. A kezét sem fogod meg, meg az is magánügy.

2018. ápr. 16. 19:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!