Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rosszul esne ha a párotok így viselkedne?
2,5 éve vagyok együtt a barátommal. Nagyon sok közös fotónk van, de nem raktam fel őket a facebookomra vagy instagrammra. Hanem mind a telefonomon van és rámentettem gépre (valamit pedig előhívattam azóta) Viszont a barátaimmal, vagy a tesóimmal készült képekből raktam fel a netre (meg a kutyámról) de én a páromról sosem szeretnék megosztani semmit, olyat meg végképp nem amin ketten vagyunk. Nem azért,mert szégyellem, csak szerintem nem tartozik senkire se a szerelmünk. Ő rakott fel rólunk képeket, de az ő..nem én. És tulajdonképpen eddig mindig megértette,hogy nem akarom ha az én személyes oldalamon közös képeink lennének..de aztán egyiknap ezt felhozta és teljesen kivolt akadva. Igazából más apróság miatt mérgelődött aztán elkezdett velem vitatkozni utána meg mindenbe belekötött és ezt is felhozta. Nagyon mérges volt és csúnyán beszélt. Azt mondta,hogy nem ismerem be magamnak,de szégyellem őt! Ez akkora hülyeség! És most sem érti meg,hogy egyszerűen csak nem érzek késztetést,hogy a párommal a bújos,mosolygós képeinket felrakjam. A barátom feltölti ott úgy is megy kommentbe a nyáladzás,meg a kedves szavak áradata..nekem az fura. Olyan magánügynek tartom ezeket. Ti szerintetek érthető amit akarok ezzel mondani? Vagy nektek is rosszul esne ez...?
N/24 F/27
Te beteg vagy.
Most mi van abba, hogy latjak, hogy te vele vagy. Semmi. Fordulj pszichologushoz.
Es valoban van benne gy kicsi apro igazsag, hogy bem vallalod fel szerintem.
ha a pároddal való közös fotók az intimitás belső köré t képezik számodra, akkor vajon a testvéreddel és közeli barátaiddal való képek miért nem?
hiszen ők is az erős kapcsolati kötéseidet, a privát szférádat jelentik.
általában, ki szerelmes és megelégedett, szívesen megmutatja, akárcsak szerényen, a boldogságát a világnak, és örömmel feltölt legalább 1 közös fotót.
Azt megértem, hogyha valaki kb. SEMMIT sem tölt fel. Vannak ilyen emberek, én sem raktam már fel képet évek óta. Se a barátaimmal, se a barátnőmmel. Közös van nála, megjelölt és az látható is az adatlapomon.
DE! Az elég gáz, hogy a barátaiddal és a tesóiddal lazán bevállalod a képet, a barátnőddel pedig nem. Mintha egy idegen emberként kezelnéd, aki semmit sem jelent. Egy egyszerű átkarolós kép pedig nem nyáladzás.
Legalább egy közös fotó miatt nem dőlne még össze a világ.
Legfeljebb nem olvasod el a nyáladzó írásokat alatta.
Egyébként teljesen megértelek.Szerintem sem tartozik a netes világ elé a magánszféra, de Ennyi még azért beleférhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!