Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltékeny lett a feleségem, mit tegyek?
Régen nem volt ilyen. Az utóbbi fél év rázós, de nagyon. Vannak női ismerőseim, kolleginák, de mindenkivel megtartom a 3 lépés távolságot, csak egyetlen nő van az életemben, az pedig a Feleségem. A legutóbb nagyon elfajultak a dolgok. Tegnap késődélután komoly vádakkal állt elő. Azt mondta, hogy én a barátnőjére hajtok, mert az elmondta neki, holott én azzal a spinével nem vagyok jóban, csak köszönünk egymásnak. Akkor azt is állította, hogy konkrét bizonyítékai vannak ellenem, de egyet se fejtett ki. Én már kínomban kacagni kezdtem, erre nagyon, még agresszívabb lett, és tiszta erőből rá között egy üvegasztalra, ráadasul az egy igen komoly ajándék volt még anyukámtól. Gyönyörű asztal volt, de széttört, a hátamon a bőr több helyem is felszakadt, néhány szilank belém is állt, a legjobb barátom szedte ki ezeket belőlem, ugyanis Náluk húztam meg magam. Ő és a barátnője azt mondják, hogy jelenstem fel, de azt meg nem akarom. Szerencsére annyira nem komoly a dolog. Némi vért veszítettem, de nem volt vészes, a szilánkok se voltak nagyok, de a dedikált fehér AC Milan mezemnek lőttek (haverokkal elmentünk focizni, és abban voltam, de már többet nem leszek...). Rögtön az eset után már amikor látta, hogy az üvegasztal maradványai közt vergődöm, elkapta a sírás, és ezsdekelve könyörgött, hogy bocsássak meg, majd miután eljöttem otthonról, többször is hívott telefonon. A mai nap folyamán pedig eljött a Barátomékhoz, békülni, de látni sem akartam Őt, végül elküldték. Náluk maradhatok ameddig akarok, egy darabig valószínűleg maradok is. A váláson erőteljesen gondolkodom, csak a szeretetem, az érzelmeim nem múltak el az írányába.
Ő 26\N, Én 28\ F.
Hát lett. Először meghallgattam az Ő érveit, utána pedig cáfoltam. Elkezdett egy olyan nőről hadoválni, akit évek óta nem láttunk. Egy haverom exnője. Amikor összejöttem a Feleségemmel, akkor még az a bizonyos haver (nem az, akinél menedékre leltem) és a hölgy együtt voltak. Jóba voltam Vele, de sosem vonzott. Az volt a nagy érve a Nejemnek, hogy a barátnője, aki uszítja ellenem, "látott" minket együtt a parkban. Én elmondtam, hogy ez miért nonszensz dolog, amire elkezdett sírni, majd belátta, hogy nem csalom. Elmondtam Neki, hogy csak Őt szeretem, más nem érdekel. Azután szóbahoztam, hogyha valami gondja, problémája van, ne szégyelljen segítséget kérni, én támogatom. Erre Ő szinte megtébolyodva ordítozni kezdett, hogy "nem vagyok bolond", majd elkezdett jelzőkkel illetni. Azt mondta, hogy gyáva szar vagyok, mert egy "kis" gond miatt egyből dilidokihoz akarom küldeni. Ezt követően eljöttem a lakásból, de utánam jött. Sírva könyörgött, hogy ne hagyjam el, menjek vissza a házba, majd szexelünk néhányat, főz Nekem, stb. De inkább nem mentem vissza. Most már nagyon aggódom azért, hogy nehogy kárt okozzon magában. Most észrevettem már Én is, valami betegsége van. Most egy ideig várok, ezt mondtam Neki is, és ha hajlandó orvoshoz menni, akkor újra kezdhetjük.
Csak annyira hiányzik az a lány, aki annó levett a lábamról. Én még ma is szeretem, szerelmes vagyok még Belé, s szerintem Ő is. Őszintén nem értem, hogy mi lehet a baj. Nagyon gyönyörű nő, sokan irigyek is rám, az elején még Jómagam voltam önbizalomhiányos egy picit, de végül levetkőztem a gátlásaimat. Mondjuk mindig bejöttem a lányoknak, előtte is voltak csajaim, de többnyire ők szedtek fel.
Azon is gondolkodtam, hogy ez nem lehet egyszerű önbizalomhiány. Ez akár például borderline is lehet, vagy bipoláris lett, nem tudom. Ma írogatott, főleg szomorú smiley-kat, és hagyott egy hangüzit, amiben mindvégig pityergő hangon könyörgött, hogy térjek vissza hozzá. Tudja, hogy érzékenyebb vagyok egy kicsit, mint más pasi, ezzel meghathat.
Ajánld fel hogy elmentek párterápiára, hátha akkor nem érzi úgy, hogy dilis, hanem hogy ketten vagytok ebben, te pedig támogatod. Talán erre kooperatív.
29/N, #21-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!