Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Feleségem miért csinálhatja azt hogy alig foglalkozik velem, olyan mintha csak kolistársak lennénk, de ha észreveszi más nők közeledését akkor már tiszta féltékeny?
Mert kihűlt a kapcsolatotok, nem szeret már téged, azért. De nem szakít, mert kényelmes neki, hogy férjügy kipipálva, de ennyi.
Velem sajnos most csinálja ezt a férjem, épp készülök elválni, csak még egy-két hónap anyagi rákészülés szükséges hozzá. Durva, mert komolyan sorban állnak a jelentkezők nálam, és ő még észre sem veszi, mint a feleséged. Én meg ugye nem akarok gerinctelen féreg lenni, nem csalom meg. Két éve húzódik, hívtam párterápiára, két alkalomra eljött, de semmi változás. Neki alapelvárás a szex tőlem, de semmi de semmi egyéb kapcsolat nincs köztünk, néha egy hét is eltelik úgy, hogy azt böffenti oda, hogy miért nem mostad ki az xy pulcsimat. Vártam, próbálkoztam, most pedig szépen el fogok válni kb. 2-3 hónap múlva. Szerintem nálatok is ez a helyzet, csak a te asszonykádnak élesebb a szeme a konkurenciára, mert nő, mint az én hóbortos férjemnek.
Ja, és a férjem szerint MINDEN RENDBEN A HÁZASSÁGUNKBAN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!