Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltékeny lett a feleségem, mit tegyek?
Régen nem volt ilyen. Az utóbbi fél év rázós, de nagyon. Vannak női ismerőseim, kolleginák, de mindenkivel megtartom a 3 lépés távolságot, csak egyetlen nő van az életemben, az pedig a Feleségem. A legutóbb nagyon elfajultak a dolgok. Tegnap késődélután komoly vádakkal állt elő. Azt mondta, hogy én a barátnőjére hajtok, mert az elmondta neki, holott én azzal a spinével nem vagyok jóban, csak köszönünk egymásnak. Akkor azt is állította, hogy konkrét bizonyítékai vannak ellenem, de egyet se fejtett ki. Én már kínomban kacagni kezdtem, erre nagyon, még agresszívabb lett, és tiszta erőből rá között egy üvegasztalra, ráadasul az egy igen komoly ajándék volt még anyukámtól. Gyönyörű asztal volt, de széttört, a hátamon a bőr több helyem is felszakadt, néhány szilank belém is állt, a legjobb barátom szedte ki ezeket belőlem, ugyanis Náluk húztam meg magam. Ő és a barátnője azt mondják, hogy jelenstem fel, de azt meg nem akarom. Szerencsére annyira nem komoly a dolog. Némi vért veszítettem, de nem volt vészes, a szilánkok se voltak nagyok, de a dedikált fehér AC Milan mezemnek lőttek (haverokkal elmentünk focizni, és abban voltam, de már többet nem leszek...). Rögtön az eset után már amikor látta, hogy az üvegasztal maradványai közt vergődöm, elkapta a sírás, és ezsdekelve könyörgött, hogy bocsássak meg, majd miután eljöttem otthonról, többször is hívott telefonon. A mai nap folyamán pedig eljött a Barátomékhoz, békülni, de látni sem akartam Őt, végül elküldték. Náluk maradhatok ameddig akarok, egy darabig valószínűleg maradok is. A váláson erőteljesen gondolkodom, csak a szeretetem, az érzelmeim nem múltak el az írányába.
Ő 26\N, Én 28\ F.
Én, mint nő, úgy gondolom, hogy ez nem normális
Valami baja van a felesegednek
Szerintem mielőtt elvalsz tőle, ülj le beszélni vele, valószínűleg valamilyen komoly lelki baja van. Ha ezekről tudtok nyíltan beszélni akkor szépen küldd el terápiára és akar együtt is maradhatsz vele. Nehéz menet lesz, de valamiért csak elvetted öt.
Ha a beszélgetés után is úgy ítéled meg, akkor másnap add be a válókeresetet. De előbb beszélj vele, az fontos
Nekem is nagyon fura a feleséged, vagy a barátnője tiszta paranoiddá tette, vagy valami nála történt, ami miatt kifordult magából. Ki kéne szedned belőle, miért hiszi vehemensen, hogy megcsalod?
Ennek ellenére ebből lehet, hogy válás lesz, mert lehet hogy az agressziója benned is eltört valamit, de ezt te tudod.
29/N
Ne legyel hülye!
A hirtelen jött feltekenyseg betegseg!
En atmentem rajta!2 evig tartott.a völegenyem ma mar ferjem kitartott mellettem.Nem hagyott el hanem segitett.
Önertekelesi problemak okozzak,talan mostanaban talan elhanyagoltad.
Talan unalmas az elete es bizonytalan.
Oka van amiert ilyenne valt,ezen gondolkodj el mi valthatta ki?
törtent valami valtozas az elmult fel evben?
(en pl uj lakasba költözesnel mekkentem meg,a ferjem többet dolgozott egyedül voltam a nagy hazban,raadasul mi külföldön vagyunk)
Nekem sikerült helyrerazodnom orvosi segitseg nelkül.
Ma mar boldogok vagyok es elmultak a feltekenykedesek.
Ha szereted hatalmas harc all elöttetek,de ezt neked is es neki is akarnia kell.
Kitartast kivanok!
27N
14-es vagyok.
Igazatok is van,nem normalis a feleseg viselkedese
de ha jol tudom megigertetek egymasnak kedves kerdezö h jobsn rosszban!!!
Probald ravenni menjen el orvoshoz.Valamit talaljatok ki!
Lehet segitsegre van szüksege es egyedül nem fog menni.
Nalam anyukam volt ilyen agressziv,par evre kiderült COPD-s
Az agya nem mindig kap eleg oxigent es kiesnek neki dolgok.
Agressziv lesz üvölt velünk,szamtalan pelda volt ra h mas elött szegyenitett minket.
Apu es mi is kitart mellette.Javulo tendenciat mutat.
Bar ez nem ide tartozik.
Megkell keresni az okot ami miatt ilyen a feleseg,van oka az biztos
Legalabb egy orvoshoz menjetek el.
Ha nem hajlando ra akkor sajnalom,akkor nincs mas megoldas mint elvalni.Bekene latnia a felesegnek h gond van es megprobalni helyrehozni ha nem akarja nem is fog sikerülni.
Sajnallak kerdezö.az ember nem is tudja mit irjon
50 szazalekban nem erdemelne meg teged,mas feleben meg ugyerzem
talan menthetö a dolog es nem szabad feladni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!