Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem bízik meg bennem. Nem mutat be a családjának, mert úgyis elhagyom egyszer. Mit tegyek, hogy bízzon bennem?

Figyelt kérdés
Ázsiai a barátom. (22F) A lényeg benne van a címben. 100%ban meg van győződve arról, hogy elhagyom. Illetve, hogy találok egy másik férfit. Nem tudok mit mondani neki, hogy bízzon bennem. Ajándékot is adtam neki, de volt valamilyen kivetnivalója. Eldramatizálja a helyzeteket.

2018. ápr. 15. 16:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Majdnem egy éve vagyunk együtt. Abszolút nem mutat érdeklődést felém ismét. Belefáradtam. Megmondtam neki, ha tényleg szeret, akkor keresni fog és megoldjuk a konfliktust. Erre elköszönt. Fáj...

Próbálok nem rá koncetrálni. Köszi a válaszokat.

2018. ápr. 15. 23:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehet visszadobnám: akkor legyen úgy, hiszen úgyis erre vársz!

Nekem ez nagyon olyan duma, mintha ő nem meri kimondani és ezzel akarja kicsikarni!

Vagyis én már kaptam olyat korábban, hogy (miután lebukott valamin): miért vagy velem? Hát mondom ha ennyire zavarok, szét is mehetünk...

2018. ápr. 16. 08:10
 13/15 A kérdező kommentje:
Szerintem is ez volt a célja.
2018. ápr. 16. 09:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Kerdezo, ne szomorkodj.

Te oszinte voltal vele, felvalalltad az erzelmeid, a sajat nezopontod, a sajat jellemed es szemelyiseged.

Innentol kezdve ha ezt o nem ertekelte es nem becsulte, az o hibaja. Gondolom, hogy rossz erzes meg faj, de majd idovel jobb lesz.

Gondolj csak bele, milyen lesz ha talalsz egy olyan fiut aki viszonozza teljes mertekben 100 szazalekban az erzelmeid. Aki tisztel es szamba vesz.

Ne buslakodj egy ilyen miatt sokat.

2018. ápr. 16. 10:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen <3
2018. ápr. 16. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!