Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm bemutatott otthon a családjának akik jól fogadtak de közben szánakozva néztek rám?
Arra nem gondoltál kérdező, hogy téged szimpatikusnak találtak, a lányukat meg szimplán ismerik és ezért ? :D
31/f
Így néztek rám annak idején a volt férjem szülei is. Később megtudtam, hogy azért, mert nagyon butának tartottak. És csórónak.
Ők egy sokkal szebb, gazdagabb és iskolázottabb lányt szerettek volna a fiúknak...
Iszonyatosan beképzeltek voltak. Úgy beszéltek velem, mintha fogyatékos lennék.
Egyszer szükségem volt egy önéletrajzra és, mielőtt megírtam volna, az anyósom megírta helyettem, és az orrom alá nyomta. Azt mondta, hogy úgy fogalmazott, hogy ott, ahova beadom, elhiggyék, hogy én írtam.
Elolvastam, és az egész úgy volt megfogalmazva, mintha értelmi fogyatékos lennék. Természetesen, kidobtam...
A házasságomat elsősorban az anyósom tette tönkre. Gusztustalan egy asszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!