Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? El akarom hagyni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? El akarom hagyni a párom, de megfenyegetett, higy tönkreteszi az életem ha elhagyom?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk egyutt, o külföldi állampolgár, nem is itt el, körülbelül 1-2 havonta ha találkozunk.

A kapcsolatunk nem működik, egyáltalán nem vagyok boldog, sőt szinte az őrület határán vagyok.

Nem birom tovább elviselni azt ahogy bánik velem, de képtelen vagyok kilépni a kapcsolatból. Minden nap van valami vita, es ezek a viták mindig el fajultak, sokszor ököllel verem a saját fejemet es tepem a saját hajamat, annyira ki van készülve az idegrendszerem. Egy éve minden áldott nap veszekszik! Hogy példát mondjak milyen apróságokrol van szó: multkor elmentem vásárolni, de otthon hagytam a telefonomat, es ez Máris probléma volt neki, hogy miert nem vittem magammal a telefonomat. Máskor elmentem egy bevásárló központba, es csak egy negyed óra utan kapcsolódtam ra a wifire, mire azt kezdte mondani hogy mennyire leszarom a fejet es ezért nem is érdekelt hogy netet talaljak.

Minden mozzanatomrol be kell számolnom, meg arról is ha WC-re megyek.

El akarom hagyni, de fenyeget. Tudja hol dolgozom es azt mondja tönkre fog tenni az élet minden teruleten. Mit tegyek??? Mar az öngyilkosság is megfordult a fejemben mert a halál is könnyebb lenne , mint ez. En 23/n , o 39/f

2018. febr. 27. 11:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Meg kapcsolatban sem talalkoztok... akkor anelkul majd mit akar? Ez a terror resze csak, es te ostoba vagy es beveszed. A csavot meg valoszinuleg be sem eresztenek schengenen belülre...
2018. febr. 27. 11:13
 2/20 anonim ***** válasza:
94%

Ha van nyoma a fenyegetésnek (SMS, e-mail,..) akkor a rendőrségen fel is jelentheted, kérhetsz távolságtartást.

Minél előbb szabadulj meg tőle.

Barát, családtag, ismerős nem tud segíteni?

2018. febr. 27. 11:14
 3/20 anonim ***** válasza:
95%
Hagyd el. Mást nem tehetsz. A fenygetéseit meg fel se vedd, nem tesz tönkre semmit csak a szája jár és tudja, hogy zsarol téged. Na ezzel tesz tönkre, a lelki zsarolással, nem mással. Rúgd ki a pitsába. Aztán keress más, normális pasit.
2018. febr. 27. 11:14
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs olyan dolog a kezében akkor nem tud tönkretenni. Ha van is, akkor sem tudja tönkretenni az egész életedet. Jó ötlet a feljelentés így legalább bekerül az adatbázisba. Egy ilyen f..sz miatt ne légy öngyilkos, mert azza csak neki okozol örömöt, neki ez a célja, hogy szenvedj. Szakíts, sírdki magad, menj el pszichológushoz, folytasd az életed, találj valami hobbit, és csak magadra koncentrálj, később is ráérsz férfit keresgélni.
2018. febr. 27. 11:20
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan, nem fogja tudni tönkre tenni az életed.

Minél hamarabb dobd ki ezt a hatalommániás, agresszor, hozzád képest vén phaszt.

2018. febr. 27. 11:20
 6/20 anonim ***** válasza:
87%

Ne röhögtesd már ki magad! Mindenhol tiltod, lecseréled a számod, aztán kész.

Mit tud tenni a munkahelyeden? Fogadok, hogy magyarul se tud, nem jut át az első recepciós kislányon, aki nem érti az akcentusát telefonban.

De ha ennyire be vagy tojva, keresel másik munkát és nem mondod meg neki. Aztán tilt, töröl.

Felnőtt nőként nehogy már ennyire dróton rángathasson valaki távkapcsolatban.

2018. febr. 27. 11:21
 7/20 anonim ***** válasza:
29%

Nagy keresgélésetek és valogatasotok közben milyen fantasztikus férfiakkal tudtok összejönni az számomra már a hihetetlen kategória.

Ha nem tetszik a helyzet akkor elhagyod. Bár nem értem hogy pontosan hogyan terveztel jövőt egy nálad 16 évvel idősebb külföldi férfival...

2018. febr. 27. 11:23
 8/20 anonim ***** válasza:
52%
Ne parázz, és ne hagyd magad lelkileg zsarolni...hagyd ott, szépen , rövid úton. Ha utána " bolondul", kérj segítséget, akár rokonok, akár rendőrség. Nehogy már így éld le az életed.
2018. febr. 27. 11:30
 9/20 anonim ***** válasza:
68%
Ha zsarol fenyeget,akkor van valami a kezében,mert különben,el nem tudnám képzel.Vagy engedj neki ha félsz,vagy vedd fel a kesztyűt ellene,de az a gondolat hogy öngyi leszel,verd ki a fejedből.23 vagy,öreg korodig mennyi férfit tehetnél boldoggá meg fordítva
2018. febr. 27. 11:38
 10/20 Noblesse Oblige ***** válasza:
84%

A párodnak te adsz hatalmat a kezébe. Mert egyébként meg nincs. Csak az elméd fölötti hatalom, amit te ki is szolgáltatsz neki.

Tudom, hogy már függsz tőle, mert szépen felépítette a csapdát, de közel sem áll akkora hatalom a kezébe, mint amit te elképzelsz róla.

Szóval le kéne higgadni, bevenni a leszärom tablettát, és kidobni. Tiltani mindenhonnan, és ha rád száll, akkor feljelenteni. Munkahelyeden sem hiszem, hogy komoly károkat tudna okozni, ha mégis akkor megint feljelenthető. + nem ez az egy munkahely létezik a világon.

A te életed amúgy is tönkre van most, ennél rosszabbat már tud veled tenni.

2018. febr. 27. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!