Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? El akarom hagyni a párom, de megfenyegetett, higy tönkreteszi az életem ha elhagyom?
Egy éve vagyunk egyutt, o külföldi állampolgár, nem is itt el, körülbelül 1-2 havonta ha találkozunk.
A kapcsolatunk nem működik, egyáltalán nem vagyok boldog, sőt szinte az őrület határán vagyok.
Nem birom tovább elviselni azt ahogy bánik velem, de képtelen vagyok kilépni a kapcsolatból. Minden nap van valami vita, es ezek a viták mindig el fajultak, sokszor ököllel verem a saját fejemet es tepem a saját hajamat, annyira ki van készülve az idegrendszerem. Egy éve minden áldott nap veszekszik! Hogy példát mondjak milyen apróságokrol van szó: multkor elmentem vásárolni, de otthon hagytam a telefonomat, es ez Máris probléma volt neki, hogy miert nem vittem magammal a telefonomat. Máskor elmentem egy bevásárló központba, es csak egy negyed óra utan kapcsolódtam ra a wifire, mire azt kezdte mondani hogy mennyire leszarom a fejet es ezért nem is érdekelt hogy netet talaljak.
Minden mozzanatomrol be kell számolnom, meg arról is ha WC-re megyek.
El akarom hagyni, de fenyeget. Tudja hol dolgozom es azt mondja tönkre fog tenni az élet minden teruleten. Mit tegyek??? Mar az öngyilkosság is megfordult a fejemben mert a halál is könnyebb lenne , mint ez. En 23/n , o 39/f
Mi akadályoz meg téged abban, hogy elhagyd őt?
Még csak együtt sem éltek, házasok sem vagytok, gyerek sem köt össze benneteket...mégis mivel tudna ártani?
Nem kell őt elhagyni, egyszerűen ne válaszolj a megkereséseire. Ha ezután sem hagyja abba és nyilvánvalóvá válik, hogy fenyeget, akkor jelezd a rendőrségen.
Szóval mi az akadálya annak, hogy megszakítsd vele a kapcsolatot?
Nem fogja tudni tönkretenni az életed ennél jobban. Ha valakinek megfordul a fejében az öngyilkosság akkor hogy lehet ennél jobban tönkretenni. Ettől bármi jobb.
Most rögtön irány a rendőrség, jegyzőkönyve mondod az esetet, feljelented fenyegetésért. Innentől kedve behúzza fült farkát mert örökre kitilthatják az EU-ból.
És legközelebb gondolg meg hogy idegenekkel kapcsolatba kerül-e. (gondolom muszlim)
23 evesen mit keresel te egy 40 eves ferfi mellett?
Nem tudlak sajnalni. Boccs.
Idióta vagy, már bocsi.
Küld el a jó budos pcsaba! Szakítsd meg vele az összes kapcsolatot és ennyi. Ne legyel már ennyire szerencsétlen.
N26
Ne hagyd magad! Ha van írásos bizonyíték, azokkal lehet menni rendőrségre feljelentést tenni. Vagy felveheted a telefonos beszélgetéseiteket is!
Ne aggódj, csak a szája nagy!
Már ne is haragudj de ha ennyire hülye vagy akkor meg is érdemled ezt a helyzetet.
Az se lepne meg ha kiderülne, hogy amikor nem veled van a pacák akkor a feleségével és a gyerekeivel éli az életét te meg egy hülye kis ribi vagy neki akin uralkodhat.
>az őrület határán vagyok
>Nem birom tovább elviselni azt ahogy bánik velem
>sokszor ököllel verem a saját fejemet es tepem a saját hajamat, annyira ki van készülve az idegrendszerem
Ehhez képest tenné tönkre az életedet? Hiszen már most tönkretette.Áldozat típusnak tűnsz. Ki kell lépned ebből.
Nagyon valószínű, hogy nincs alapja a fenyegetéseinek. Tiltsd le, változtass elérhetőségeket és soha többet ne érintkezz vele semmilyen formában. Ha mégis van sms, hívás, azokat lehetőleg rögzítsd, és ne félj távoltartásit kérni, ha szükséges.
nem is jártok :D
fenyeget? mit csinál? itt sem él.
Milyen származású a pasi?
Válts telszamot, munkahelyet, vagy szólj a főnöködnek hogy ha keresne mondják azt hogy nem dolgozol már ott.
Milyen életet féltesz tőle amikor most pokol az életed ha elakarod dobni magadtól....
Feljelentés,ha sz.rakszik munkahelyet váltasz maximum s ha eljönne pár rokon, barát majd elbeszélget vele... Nem kell más miatt kikészülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!