Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak valakivel, akit teljes szívemből szeretek, de tönkreteszi az életem?
Látszik a válaszokból, hogy ti se voltatok még olyan helyzetben, hogy bár nagyon szerettétek a másikat, mégis olyan szinten nem működött a dolog, hogy csak tönkrementetek benne.. Én voltam ilyen kapcsolatban (áthidalhatatlan féltékenykedés, bizalmatlanság, komplexusok, paranoia és agresszió a másik fél részéről, és ezen bizony a legnagyobb szerelem sem segít, szakemberhez pedig nem volt hajlandó elmenni, még velem se..), úgyhogy átérzem.
Kérdező, nem foglak áltatni azzal, hogy egyszerű lesz vagy fájdalommentes, mert nem. Fájni fog, valszeg sokáig, de most jön az a pont, hogy magad és a lelki épséged kell előtérbe helyezned. Az érzelmek egy dolog, félre lehet őket tenni és néha bizony kell. Az egyik dolog, ami megkülönböztet az állatoktól pont az, hogy erre képesek vagyunk, akkor is, ha neház. Önmagában a szerelem nagyon kevés egy jó párkapcsolathoz és egyedül nem tudsz rendbetenni semmit, úgyhogy nagy levegő és következetesség - nem tartod vele a kapcsolatot, nem táncolsz vissza a századik üres ígéretre, nem hagyod magad elbizonytalanítani a döntésedben. Idővel elmúlik, mint ahogy minden és ha kicsit is olyan szar a kapcsolat, mint az enyém volt anno, sose fogod megbánni ezt a döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!