Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmában megfenyegetett, mit tegyek?
Elég rémisztő volt, és azóta zavar. Aludtunk, én pedig felkeltem, hogy kimegyek a mosdóba. A párom elkezdett beszélni, először nem értettem. Utána oda mentem, attam egy puszit, erre kinyitotta a szemét, végig követett a szemével, elkezdett gúnyosan mosolyogni és közölte, hogy megöl mindannyiunkat. Elkezdte ropogtatni az ujjait. Erre fogtam magam és kimentem.
Mikor vissza értem felkeltettem, és tudatában volt annak, hogy fenyegetett, de szerintem ígyis félálomban volt. Sose történt még ilyen, de azóta félek tőle. Mit tegyek? A legrosszabb, hogy a szemében olyan gonoszságot láttam, hogy tényleg megfordult a fejemben, hogy nekem támad.
Van ilyen betegség, hogy álmában kötözködik meg agresszív és csúnyán beszél.
Life Networkon volt valami műsorban.
Én orvoshoz mennék vele, ha többször előfordul. De ne démonűzőt hívjatok, mert az nem tud segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!