Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmában megfenyegetett, mit tegyek?
Elég rémisztő volt, és azóta zavar. Aludtunk, én pedig felkeltem, hogy kimegyek a mosdóba. A párom elkezdett beszélni, először nem értettem. Utána oda mentem, attam egy puszit, erre kinyitotta a szemét, végig követett a szemével, elkezdett gúnyosan mosolyogni és közölte, hogy megöl mindannyiunkat. Elkezdte ropogtatni az ujjait. Erre fogtam magam és kimentem.
Mikor vissza értem felkeltettem, és tudatában volt annak, hogy fenyegetett, de szerintem ígyis félálomban volt. Sose történt még ilyen, de azóta félek tőle. Mit tegyek? A legrosszabb, hogy a szemében olyan gonoszságot láttam, hogy tényleg megfordult a fejemben, hogy nekem támad.
Hú ez tényleg elég kemény. Mindenképpen beszélj vele, neki sem lesz szerintem olyan könnyű, mert szar érzés lehet hoyg féltél/félsz tőle, úgy hogy ő az okáról kvázi nem is tud. Én tuti pánikolnék hiába nem volt korábban ilyen.
Esetleg meg tudtok keresni egy szakembert ezzel kapcsolatban, hogy legalább ne neten kelljen összevadászni a fél infokat erről hanem valami hiteles helyről kapjatok tanácsot. Én nem várnám meg a következőt az tuti, de azt sem hogy ettől pánikoljak minden éjjel.
Ez durva. Még olvasva is félek tőle. :D
Mindenképpen beszéld meg vele, mi volt ez, és hogy korábban tapasztalt-e más hasonlót. Szokott-e álmodni és vannak-e rémálmai?
Nehogy még a végén kiderüljön, hogy valami durvább mentális baja van esetleg, amit nem említett vagy akármi. (Persze kevés az esélye, mert szerintem azt már észrevetted volna, csak nah)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!