Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene tennem, hogy ne zaklassanak olyan pletykákkal, hogy járok ezzel és ezzel?
akkor miért zavar titeket? elég az, ha ti tudjátok az igazságot.
(a partnerednek érdemes megemlíteni, nehogy mástól tudja meg előbb a féltékenység elkerülése végett, hogy az osztályban együtt ültök nyelvórán, és szünetben unaloműzésképp beszélgettek)
Én elég kis városban nőttem fel, ahol mindenki ismert mindenkit és a pletyka mindennnapi dolog volt !:( és a legtöbb rosszindulatú ! Sokáig engem is bosszantott, de idővel nem foglalkoztam senkivel és ez az után történt, hogy elkerültem egyetemre, nem is tudtak rólam semmit mégis ment a pletyi!
Szerintem ezzel ne foglalkozz, miért ne lehetne egy lánynak fiú barátja ??? Nekem is van kettő is és soha egyikünk sem akart többet, mindent tudnak rólam és én magasról teszek ki mit gondol ! Nekem eddig egyik páromnál sem okozott problémát ez a dolog !
Hát a pletyi meg mindig lesz , erre nem szabad odafigyelni, persze könnyű mondani :D
Ha a párod nem zavarja akkor ne fogalalkozz semmivel !!!
Ha meg a párod ezt nem fogadja el akkor meg .......én egyszer adtam fel a barátságot/ barátnőkkel / egy pasi miatt, hát nem érte meg !!!!!! nagyon nem !!!! nagyon megbántam, de mára már rendeződött a barátság !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!