Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen már?
Az exem fel volt háborodva hogy én minek beszéltem, az ő exe szüleivel arról hogy egy házas embert zaklat ( az én páromat) és fel ajángatja magát és nem bír leszállni róla, és amikor személyesen neki is elmondtam ezt és hazudozott tagadt le dolgokat a szememben ezért bántottam. És az exem így lett exem hogy ezért elhagyott mondván túl messzire mentem a féltékenységgel és nem bírja.
De ő meg ha haragudott rám anyámnak mindennek elmondott engem folyton a telefonban, és jogosnak vélte hogy anyám had tudja meg hogy mi rosszat tettem ő szerinte vele.
És szakítás után mindig le borotválta a fan szőrzetét különböző indokokkal és várta hogy én fussak utána miután neki állt feljebb és elhagyott engem mindig. Meg fel keresett hogy szexelne velem mert arra jó voltam neki és leg utoljára úgy tett hogy vissza költözne hozzám hogy használgasson engem. Erre közöltem vele hogy nem többé nem engedem hogy így bánjon velem. Mást a tenyerén hordoz és ha baja van velem vagy valamivel zaklatja vagy keresik egymás társaságát és le tagadja hogy nem ezt teszi és engem meg csak használgatni szeret.
És azt nem értem mért érdemeltem tőle ezt amikor sose érdekből voltam vele hanem tiszta szívből szerettem és rajongtam szinte érte féltékeny meg azért voltam mert volt rá okom ahogyan viselkedett és hogy titkolózott és sumákolt. És többre nézi az exét aki elmondásai alapján csak érdekből volt vele mindig.
Az emberek sok aljas dolgot képesek megtenni, de sokszor van egy nagy dolog ami visszatartja őket, vagy a helyén tartja őket: A szégyenérzet.
Sok minden szemétséget nem tennének meg az emberek, ha tudnák hogy a családtagjaik, legjobb barátaik tudomást szereznek róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!