Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néha csodálkozok hogy milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha csodálkozok hogy milyen srácoknak van barátnőjük, nekem meg nincs. Ki érti ezt?

Figyelt kérdés

az egyik nemrég kiírt kérdés juttatta eszembe a témát, és itt nem az számít, hogy tök szar pasinak tök jó csaja van (eleve nem vagyok oda a szőkített plázacicákért), hanem az, hogy nyeszlett, dagadt, csúnya, lúzer srácoknak is vannak barátnői, nekem meg nem jut (olyan, akit én szeretnék belsőleg).

ez eléggé lelombozó tud lenni, pedig állítólag nem vagyok ronda, rendes vagyok (elismerem néha túl intelligensnek képzelem magam, de távol álljon tőlem a beképzeltség), nem vagyok egy kigyúrt állat de rendszeresen sportolok és ez látszódik is.

biztos vannak így más srácok is. nálam ott a hiba, hogy nem találok komoly lányt

2010. jún. 11. 19:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nem vagy túl válogatós? mmint, lehet h amiatt h "néha túl inteligensnek képzeled magad" túl magasra teszed a mércét?
2010. jún. 11. 19:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Talán a duma, ami számíthat még. Nekem jó a dumám és sokat nevetünk. Ha társaságba megyünk, lényegtelen kiébe pikpakk jön a stand up.
2010. jún. 11. 19:17
 13/17 A kérdező kommentje:

1, szórakozóhelyeken biztos nem találok számomra megfelelő lányt

2, nem vagyok a buszmegállóban leszólogatós fajta

2010. jún. 11. 19:17
 14/17 A kérdező kommentje:
mondtam hogy válogatós vagy, de elsősorban belsőleg, amit írtam rendesség, megbízhatóság, korrektség, ezt a háromszöget még egy lányban sem találtam meg
2010. jún. 11. 19:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem ismerlek ezért nem minősítelek és távol álljon tőlem a sértegetés is, de lehet, hogy talán el kéne járni szórakozóhelyekre. Ott ha nem is találod meg életed párját, de új ismerősökre, társaságra és új kapcsolatokra tehetsz szert csak ne görcsösen ismerkedni menj, hanem lazulni.
2010. jún. 11. 19:20
 16/17 A kérdező kommentje:

hát lehet hogy egyszer lenézek az edzőtársakkal.

csak nem egyéjszakásat szerettem volna, de már hajlok efelé, ha már a hosszútávú lehetetlen

2010. jún. 11. 19:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Helyes, jól teszed! tarts ki, majd előbb-utóbb összejön. Sok sikert.
2010. jún. 11. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!