Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha csodálkozok hogy milyen srácoknak van barátnőjük, nekem meg nincs. Ki érti ezt?
az egyik nemrég kiírt kérdés juttatta eszembe a témát, és itt nem az számít, hogy tök szar pasinak tök jó csaja van (eleve nem vagyok oda a szőkített plázacicákért), hanem az, hogy nyeszlett, dagadt, csúnya, lúzer srácoknak is vannak barátnői, nekem meg nem jut (olyan, akit én szeretnék belsőleg).
ez eléggé lelombozó tud lenni, pedig állítólag nem vagyok ronda, rendes vagyok (elismerem néha túl intelligensnek képzelem magam, de távol álljon tőlem a beképzeltség), nem vagyok egy kigyúrt állat de rendszeresen sportolok és ez látszódik is.
biztos vannak így más srácok is. nálam ott a hiba, hogy nem találok komoly lányt
Ez azért van barátom mert fiatal vagy és a fiatal csajok nem vesznek észre, majd ha idősebb leszel akkor fognak észre venni és tapadni fognak rád a csajok, ha elértél valamit, sportos vagy és rendes akkor tapadni fognak rád.
Türelem rózsát terem. Várnod kell, az idő megold mindent. Hidd el. Ráérsz még a csajozással, a mai fiatalság hülyesége ez hogy csajod legyen, és nézd meg? a párkapcsolat nem mindig húha, hanem kompromisszumok és veszekedés is egyben meg sokszor kellemetlenség is.
én sem hordok feszülős pólót, nem divatmajomkodok...
szerintem jobb lesz elfogadnom, hogy csak a komolytalan, nem éppen rendes lányoknak jövök be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!