Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen megoldás? (fogamzásgátlás/gyerekvállalás, SOS! )
Múltkor már tettem itt fel kérdést ebben a témában, hogy 24 évesen 5 év hüvelygyűrű használat után nagyon lecsökkent a libidóm (nullával egyenlő kb) és ez a 33 éves barátomat értehető módón rettenetesen érinti. Más fogamzásgátló módszer nem jöhet szóba, legalábbis amiket én ismerek... Szóval már elég régóta fennáll ez a probléma (1-2 éve maradozik el a szex) és barátom ezt nehezen bírja, mert ha kiverem, vagy leszopom az nem olyan "jó", mint a szex, viszont ha elkezdi, de látja, hogy nekem nincs kedvem (szex közben már meg szokott jönni) akkor az is baj. Szóval lehetetlen úgy csinálni, hogy neki is jó legyen, mert egyszerűen nekem magamtól nincs kedvem, neki meg a kezdeményezés is hiányzik. Ma azt mondta, hogy szar érzés neki kanosan végigmenni a városon, mert folyamatosan csak a nőket nézi és a szexre gondol, és hogyha valaki a farkához nyúlna nem tudná visszautasítani, annyira hiányzik neki a szex. Ezt magában meg is értem, mert állítólag velem már azért sincs kedve ugye szexelni, mert látja, hogy nekem nincs kedvem, nem kezdeményezek, stb. Másik probléma, hogy ő általában reggel szeretne szexelni, viszont én mindig tovább alszom, mint ő, és az ilyen szájszagos-zuhanyzás nélküli mókákat sosem találtam különösebben izgatónak, kapcsolatunk elején is csak párszor... Este sokkal inkább benne lennék a dologban, de ő akkor álmos...
Szóval a konkrét kérdés az, hogyha ő már azon filózik, hogy más nőket megdugna "de még tartja magát, mert kötődik hozzám" (ezt mondta szó szerint, amit becsülök is benne nagyon, hiszen fordítva nekem is nagyon rossz lenne ez a helyzet, de sajnos nem tehetek róla, hogy így alakult) akkor miért mond olyat, hogy hagyjuk abba a védekezést (megszakításos lenne, ami nyilván nem a védekezés kategória) és ha becsúszik a baba, akkor jöjjön? Nekem ez a kettő teljesen ellentmond egymásnak és félek, hogy csak azért mondja ezt, hogy legyen normálisan szex újra, de a gyerek dolgot meg nem gondolta át. Vagy lehet, hogy azért "tartott ki eddig" mert tényleg velem akar lenni, mert szeret, és tényleg gyereket szeretne? Más pasi már félrement volna, tisztában vagyok vele, szapulós válaszokat nem szeretnék, a libodócsökkenés sajnos nem kívánságműsor és rengeteg embert érint... Amióta nincs rendszeresen (hetente minimum 1x) szex, azóta érezhetően eltávolodott tőlem, látszik, hogy sokszor nem is érdekli, amit mondok. Ő ezt azzal magyarázta, hogy neki a szerelemhez szex is kell és amíg nincs szex, addig nem tud velem "normálisan" viselkedni. Szerinte mindent megoldana a heti 3 szex.
Nagyon érdekelnének a vélemények.
Kérdező! Az egyik legjobb természetes vágyfokozó nőknek: perui zsázsa gyökérpor. Használtam már sokszor, azonnal hat értsd még aznap! Én legutóbb azért hagytam abba mert nem lehetett bírni azt a vágyat...nem részletezem. Egy cikk róla: [link]
Nekem a tabletta formában vált be legjobban, sok gyártó forgalmazza, keress rá google-ban, 33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!