Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez milyen megoldás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez milyen megoldás? (fogamzásgátlás/gyerekvállalás, SOS! )

Figyelt kérdés

Múltkor már tettem itt fel kérdést ebben a témában, hogy 24 évesen 5 év hüvelygyűrű használat után nagyon lecsökkent a libidóm (nullával egyenlő kb) és ez a 33 éves barátomat értehető módón rettenetesen érinti. Más fogamzásgátló módszer nem jöhet szóba, legalábbis amiket én ismerek... Szóval már elég régóta fennáll ez a probléma (1-2 éve maradozik el a szex) és barátom ezt nehezen bírja, mert ha kiverem, vagy leszopom az nem olyan "jó", mint a szex, viszont ha elkezdi, de látja, hogy nekem nincs kedvem (szex közben már meg szokott jönni) akkor az is baj. Szóval lehetetlen úgy csinálni, hogy neki is jó legyen, mert egyszerűen nekem magamtól nincs kedvem, neki meg a kezdeményezés is hiányzik. Ma azt mondta, hogy szar érzés neki kanosan végigmenni a városon, mert folyamatosan csak a nőket nézi és a szexre gondol, és hogyha valaki a farkához nyúlna nem tudná visszautasítani, annyira hiányzik neki a szex. Ezt magában meg is értem, mert állítólag velem már azért sincs kedve ugye szexelni, mert látja, hogy nekem nincs kedvem, nem kezdeményezek, stb. Másik probléma, hogy ő általában reggel szeretne szexelni, viszont én mindig tovább alszom, mint ő, és az ilyen szájszagos-zuhanyzás nélküli mókákat sosem találtam különösebben izgatónak, kapcsolatunk elején is csak párszor... Este sokkal inkább benne lennék a dologban, de ő akkor álmos...

Szóval a konkrét kérdés az, hogyha ő már azon filózik, hogy más nőket megdugna "de még tartja magát, mert kötődik hozzám" (ezt mondta szó szerint, amit becsülök is benne nagyon, hiszen fordítva nekem is nagyon rossz lenne ez a helyzet, de sajnos nem tehetek róla, hogy így alakult) akkor miért mond olyat, hogy hagyjuk abba a védekezést (megszakításos lenne, ami nyilván nem a védekezés kategória) és ha becsúszik a baba, akkor jöjjön? Nekem ez a kettő teljesen ellentmond egymásnak és félek, hogy csak azért mondja ezt, hogy legyen normálisan szex újra, de a gyerek dolgot meg nem gondolta át. Vagy lehet, hogy azért "tartott ki eddig" mert tényleg velem akar lenni, mert szeret, és tényleg gyereket szeretne? Más pasi már félrement volna, tisztában vagyok vele, szapulós válaszokat nem szeretnék, a libodócsökkenés sajnos nem kívánságműsor és rengeteg embert érint... Amióta nincs rendszeresen (hetente minimum 1x) szex, azóta érezhetően eltávolodott tőlem, látszik, hogy sokszor nem is érdekli, amit mondok. Ő ezt azzal magyarázta, hogy neki a szerelemhez szex is kell és amíg nincs szex, addig nem tud velem "normálisan" viselkedni. Szerinte mindent megoldana a heti 3 szex.

Nagyon érdekelnének a vélemények.

2018. márc. 29. 00:28
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
54%
21es vagyok ismét. Némi ellentmondást vélek felfedezni. Azt írtad, neked este lenne kedved szeretkezni. De nem kezdeményezel soha. Akkor honnan tudod, hogy a barátod nem akarja? Ha annyira ki van éhezve, igazán összeszedhetné magát este. Az sem szerencsés, hogy rögtön a nyalással indítotok. Érdemes lenne már nap közben incselkedni egymàssal. Apró érintések az érzékeny területekre, kétértelmű megjegyzések, pajzán poénok. Jó kezdés lehet még a masszázs. Közben ki tudjátok tapintani egymás érzékeny pontjait, elkalanozhat a kezetek erre-arra. Intimitás mennyire van köztetek? Spontán ölelés, csòk, összebújás? Vagy ezekre sem vágysz?
2018. márc. 29. 13:51
 32/43 anonim ***** válasza:
40%

"bogyót azért nem szeretnék szedni, mert sokszor megy a hasam"

Nekem is vannak hasonló gondjaim, bár szimplán csak azért, mert vacak az emésztésem. :) Ha nagyjából ki tudod számolni, hogy pl. evéshez köthetők a hasmarsok, akkor be tudod úgy lőni a gyógyszerszedést, hogy ne legyen gond, csak az első két óra necces.

Meg az sem mindegy, hogy mit takar nálad az, hogy megy a hasad, mert csak az az eset a necces, ha ilyen folyamatosan szaladgálós gond van, az, hogy bevetted és elmész mosdóba egyszer, de az nem gurulós keménységű, az nem számít. :)

Nem tudom, pontosan milyen problémád van, de ha van két olyan óra, mikor általában nem rohansz mosdóba, akkor működhet a bogyó.

Orvossal egyébként értekeztél? Nem vagyok otthon gyűrű terén, de abból nincs több fajta úgy, hogy a gyógyszerből? Nem lehetne kísérletezni, hogyha ez nem, akkor mi válik be? Vagy nem tud más alternatívát ajánlani a doki?

Mert ha a gyógyszer okoz libidó gondokat, akkor gyorsan elmondják, hogy ne szedd tovább, és kapsz mást.

2018. márc. 29. 13:53
 33/43 anonim ***** válasza:
57%
32 Az Ibs kiszàmíthatatlan. Ebben szenvedek, és volt már olyan, hogy lefekvés után fél órával, esetleg az éjszaka közepén tört rám a szapora.
2018. márc. 29. 16:50
 34/43 A kérdező kommentje:

21, tudja nagyon jól, hogy reggelente mindenre vágyom, csak szexre nem. Múltkor pl. felajánlottam, hogy leszopom este, mert megvolt és láttam, hogy szeretné, de nem ment ki megmosakodni előtte (aznap délelőtt zuhanyzott, nem este) így érdekes volt, hogy ki van éhezve, mégse akart este semmit. Lehet tényleg annyira fáradt addigra, de régen nem így volt. Ölélésre és összebújásra mint testi kontaktusra vágyok, de akkor is másfél percen belül áll a farka és szexelni akar, ami magában nem is lenne gáz, de csak akkor jön odabújni, ha szexet is akar...

32, sajnos nekem ez nem kiszámítható, sokszor semmit nem eszem és akkor is "támad", vagy a múltkor pl egy csomag natúr babapiskótától indult meg a roham. Azt sem tudom kiszámítani, hogy épp mennyit fogok menni és milyen kajától, sokszor kell 6-7-8x is mennem rövid idő alatt. :( Gyűrűből csak egy fajta van sajnos, bárcsak lenne több is. Most foglaltam időpontot az orvoshoz, májusra tudtam. Megkérdezem azért, hogy ő mit ajánlana, igaz, itthon olvasgatva egyiket sem találtam megfelelőnek.

2018. márc. 29. 18:06
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem bírja a gumit, lelankad benne állandóan. - magyaru egy lúter, aki elvárja, hogy te legyél szolgálatkész akkor is, ha semmi kedved hozzá, de közben már mást dugna meg téged okol.

TE NORMÁLIS VAGY?! Már RÉG ki kellett volna dobnod a francba.

2018. márc. 29. 18:39
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

amúgy ha nem szeretne, akkor biztosan lelépett volna már

Majd lelép, ha lesz olyan nő rajtad kívül, aki hajlandó ilyen gyökérnek széttenni. Gyönyörű a szeretetről alkotott képed. Remélem is, hogy együtt maradtok, csak gyereket ne csináljatok.

2018. márc. 29. 20:23
 37/43 A kérdező kommentje:
Miért kell ilyen rosszindulatúra venni a figurát, amikor a legtöbben képesek voltak normálisan válaszolni? :\
2018. márc. 29. 20:42
 38/43 anonim ***** válasza:
Használj akkor pesszáriumot, az ellen mégis milyen kifogást tudsz felhozni? Mert úgy látom mindenre van valami magyarázat. Hormonmentes, semmilyen mellékhatása nincsen és ha nem is 100%-os, ahogy semmilyen védelem, elég magas hatásfokkal bír. Így elmúlik a libidóprobléma is, mert az nyilvánvaló, hogy a helyzetet meg kell oldani, ahogy el nézem meg is akarod. Így 2018-ban már számtalan anyagból készül, így ha valamire allergiás vagy, létezik orvosi szilikonból készült fajta is, érdemes egy profira beruházni. Ezt ki lehet egészíteni spermiciddel is, ajánlani is szokták az orvosok és abból (spermicid) is létezik már teljesen és kizárólagosan természetes változat, ami semmiféle károsító/allergizáló hatással nem bír. Ez a kombináció gyakorlatilag bombabiztos. Az IBS és semmi egyéb betegség/allergia nem akadálya a használatának, fel nem foghatom miért nem jutott ezidáig senkinek, de leginkább a dokidnak az eszébe.
2018. márc. 30. 11:10
 39/43 anonim ***** válasza:
69%

"Miért kell ilyen rosszindulatúra venni a figurát, amikor a legtöbben képesek voltak normálisan válaszolni? :"

Le leszek pontozva, de ám legyen:

Azért mert egy buta p..icsa vagy basszus, azért!

Mindenki ajánlott már neked mindent, de te csak picsogsz meg kioktatsz másokat, fellengzős stílusban, pedig a válaszolók nagyon nagy részének igaza van. Főleg, amit a "párodról" írtak.

Pontosan azt kapod, amit megérdemelsz. Kellett neked ilyen pasi, aki hisztizik, mint egy kislány, ha gumiról van szó, és szerinted erről nem ő tehet? De te arról meg tehetsz, hogy 0 a libidód? Úristen, micsoda egy szolgalelkű ember vagy és még piedesztálra is emeled a farok pasidat, mert nem csal meg. Khm khm.. persze.

Leszólod a válaszolókat, akik a pasidat szidják, de nem látod a fától az erdőt, hogy semmi kompromisszumra nem képes. Megtanulhatna gumit használni pl. vagy este is néha bedobni magát, de nem, ő nem, csak te keresed a megoldásokat, azt se jól...

Remélem, ha nem is szakítotok, gyereketek nem lesz.

2018. márc. 30. 14:36
 40/43 A kérdező kommentje:

Pesszárium számomra nem egy megbízható módszer, ismerek olyat, aki mellette terhes lett.

Idéznél kérlek, hogy hol oktattam ki valaki fellengzős stílusban és hol "picsogtam" (bár ez nem tudom, mit jelent)

Amúgy hogyan tarthatná állva a farkát, ha lelaknad, ha felhúzza a gumit? Komolyan kérdezem, nem tudom, hogy erre mi a megoldás szerintetek. Nem arról tehetek, hogy 0 a libidóm, hanem arról, hogy nem változtatok rajta, de többek között ezért tettem fel a kérdést, hogy változtassak, mert ez így senkinek nem jó. Nem hiszem, hogy leszóltam volna bárkit is, vagyis nem állt szándékomban.

Köszönöm a jótanácsot...

2018. márc. 30. 16:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!