Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez milyen megoldás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez milyen megoldás? (fogamzásgátlás/gyerekvállalás, SOS! )

Figyelt kérdés

Múltkor már tettem itt fel kérdést ebben a témában, hogy 24 évesen 5 év hüvelygyűrű használat után nagyon lecsökkent a libidóm (nullával egyenlő kb) és ez a 33 éves barátomat értehető módón rettenetesen érinti. Más fogamzásgátló módszer nem jöhet szóba, legalábbis amiket én ismerek... Szóval már elég régóta fennáll ez a probléma (1-2 éve maradozik el a szex) és barátom ezt nehezen bírja, mert ha kiverem, vagy leszopom az nem olyan "jó", mint a szex, viszont ha elkezdi, de látja, hogy nekem nincs kedvem (szex közben már meg szokott jönni) akkor az is baj. Szóval lehetetlen úgy csinálni, hogy neki is jó legyen, mert egyszerűen nekem magamtól nincs kedvem, neki meg a kezdeményezés is hiányzik. Ma azt mondta, hogy szar érzés neki kanosan végigmenni a városon, mert folyamatosan csak a nőket nézi és a szexre gondol, és hogyha valaki a farkához nyúlna nem tudná visszautasítani, annyira hiányzik neki a szex. Ezt magában meg is értem, mert állítólag velem már azért sincs kedve ugye szexelni, mert látja, hogy nekem nincs kedvem, nem kezdeményezek, stb. Másik probléma, hogy ő általában reggel szeretne szexelni, viszont én mindig tovább alszom, mint ő, és az ilyen szájszagos-zuhanyzás nélküli mókákat sosem találtam különösebben izgatónak, kapcsolatunk elején is csak párszor... Este sokkal inkább benne lennék a dologban, de ő akkor álmos...

Szóval a konkrét kérdés az, hogyha ő már azon filózik, hogy más nőket megdugna "de még tartja magát, mert kötődik hozzám" (ezt mondta szó szerint, amit becsülök is benne nagyon, hiszen fordítva nekem is nagyon rossz lenne ez a helyzet, de sajnos nem tehetek róla, hogy így alakult) akkor miért mond olyat, hogy hagyjuk abba a védekezést (megszakításos lenne, ami nyilván nem a védekezés kategória) és ha becsúszik a baba, akkor jöjjön? Nekem ez a kettő teljesen ellentmond egymásnak és félek, hogy csak azért mondja ezt, hogy legyen normálisan szex újra, de a gyerek dolgot meg nem gondolta át. Vagy lehet, hogy azért "tartott ki eddig" mert tényleg velem akar lenni, mert szeret, és tényleg gyereket szeretne? Más pasi már félrement volna, tisztában vagyok vele, szapulós válaszokat nem szeretnék, a libodócsökkenés sajnos nem kívánságműsor és rengeteg embert érint... Amióta nincs rendszeresen (hetente minimum 1x) szex, azóta érezhetően eltávolodott tőlem, látszik, hogy sokszor nem is érdekli, amit mondok. Ő ezt azzal magyarázta, hogy neki a szerelemhez szex is kell és amíg nincs szex, addig nem tud velem "normálisan" viselkedni. Szerinte mindent megoldana a heti 3 szex.

Nagyon érdekelnének a vélemények.

2018. márc. 29. 00:28
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
69%
Egész biztos, hogy a hüvelygyűrű a gond? Hogyan néz ki nálatok a szex? Hogyan próbál felizgatni a párod? És Te hogyan próbálsz esténként kedvet csinálni neki a szexhez?
2018. márc. 29. 06:28
 22/43 anonim ***** válasza:
76%

Ha menet közben már te is élvezed, akkor mi a gond? Tudod, hogy mit akar, és megadod neki. Kicsit megölelgeted, megcirógatod, aztán szexeltek egy jót. Nem olyan nagy dolog kezdeményezni. Tudod, hogy a végén úgy is jó lesz.

Nem kell hetekig ülni az ágy szélén, arra várva, hogy állati módon megkívánd.

Durva példa, de szerinted egy prosti mind a 12 kuncsaftot megkívánja aznap? Vagy csak csinálja? Nekünk nőknek nem kell hozzá beindulni már a gondolatra is. Egyszerűen el kell kezdeni, aztán az előjáték alatt megjön a hangulat is.

Ennyire durva libidó csökkenést nem okoz a hüvelygyűrű. Lesz ott más gond is, ha a párod testi közelségét nem kívánod.

2018. márc. 29. 06:55
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne avasd szentté a kedves párodat, mert még hajlandó nem megdugni más nőket...

A gyerekvállalás pedig nem így működik, hogy nem kötezem el magam melletted, de a gyerekben "lassan benne lennék”, de csak mert dugni akarok - ezt jól érzed, nem a gyerek iránti elemi vágy mondatja ezt vele... átgondolatlan, komolytalan az egész. Szerinte mi lesz majd a szülés utáni x hónapban, amikor először nem szabad, aztán már “csak” nem lesz életerőd szexelni vele? Vagy mi lesz, ha mondjuk veszélyeztetett terhes leszel, és alsóhangon 9 + 2 hónapig farkaspóz lesz...? Nem gondolta ezt át egyáltalán, csak a dugás vezérli. Amúgy meg vicces, hogy ő a hős, amiért nagy szenvedve kibírja (miközben kézzel-szájjal azért rendszeresen kielégíted), te meg minden probléma forrása, de az tök normális, hogy neki lelankad a szerszáma a gumitól... nem, nem normális. Arra meg valóban kíváncsi lennék, hogy amúgy hogy zajlik/zajlott nálatok a szex, ugyanis erős a gyanúm, hogy neked nem a hüvelygyűrű miatt csökkent a libidód, hanem a párod miatt... ez meg már külön téma lenne, mert x idős kapcsolat után valamilyen szintű csökkenés normális, de rajtatok, ill. a pasin rengeteg múlik, hogy hogyan kezelitek a dolgot. A vágycsökkenés, jellemzően női oldalról elég általános, tipikus “tünete” egy hosszú kapcsolatnak, egyszerűen már nem jön magától a vágy, mint az elején. Többek közt erre is vonatkozik az az agyonhangoztatott, közhelynek tűnő igazság, hogy egy idő után a kapcsolatért tenni, dolgozni kell. És igen, vissza lehet hozni a vágyat - de nem úgy, hogy glóriát kap a férfi, amiért nem kefél félre!

2018. márc. 29. 06:56
 24/43 anonim ***** válasza:
81%
A párod egy hisztis idióta és csak a szex érdekli. Lehet nem tetszik, de ez van, csak nem akarod látni. Nem kéne ebbe a kapcsolatba gyereket is csinálni. Ha nem lépne le az első után, akkor továbbra is így óhajtana "védekezni"? Aztán szülnél életed végéig? 33 éves ember ennyi ésszel, bhaszki. Ennyit nem tud megtenni a szexért, hogy egy k-rva gumit húzzon. Szeret, ja...Ne szaporodjatok.
2018. márc. 29. 07:13
 25/43 anonim ***** válasza:
87%

Bogyó nem működne? Abból is vannak csekély hormontartalmúak, és lehet, hogy neked jobb lenne, mint a gyűrű.

Egyébként szerintem jól érzed, nem gyereket akar, csak szexet. Legalább van benne annyi gerinc, hogy nem kapásból megy félre, bár le a kalappal előtted, én nem lennék ilyen nyugodt és jó fej, ha bejelentené, hogy kb már bárkit megdugna, ha lehetne...

Viszont ha módszert is váltasz, nem egy-két nap, mire helyrejön a libidód, ezt is érdemes benne tudatosítani, türelmes és jó fej és segítőkész lenne vajon akkor is, ha még mindig nem még mindig nem...?

2018. márc. 29. 09:36
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

- Hogy hívják a természetes fogamzásgátlást használó embereket?

- Szülőknek.

Ez teljesen így van, mi az első gyerekünk születése után próbáltunk védrkezni hőmérőzéssel meg váladékelemzéssel. Az eredmény, három éven belül megszületett a harmadik gyerek is. Szóval ne kockáztass,aki azt mondja hogy neki működik a természetes fogamzásgátlás, az valószínűleg amúgy sem könnyen esne teherbe. Ha meg a párod annyira kanos, ne lankadjon le neki a gumiban.

2018. márc. 29. 10:00
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

Azért ezen a gyerek témán álljunk már meg egy percre. Szerinted ha a párod feszült és stresszes mert lecsökkent a libidód és nincs semmi, akkor majd ujjongani fog, ha egy hasfájós csecsemő miatt leszel káón és azért nem lesz semmi?? Vagy nagy pocakosan? Vagy szülés után x hétig míg az orvos azt nem mondja....Nektek még nem való gyerek bocs. Az ilyet úgy dönti el az ember jó esetben hogy együtt vannak már jó ideje, minden klappol, feltételek adottak, leülnek és eldöntik közösen hogy oké jöhet. De nem az hogy pasinak már minden baja van és kínjába már a gyerek is hadd jöjjön csak legyen akció...Tudja egyáltalán mivel jár egy gyerek? Úgy anyagilag, időben energiában.

Áhh....erre nincs mit mondani.

2018. márc. 29. 10:16
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de szerintem a pasid (direkt nem férfit írtam) gyerekes és szánalmas, hogy valaki 33 évesen itt tart.

Egyébként jó a kérdéses, mert én évek óta szedek tablettát és én is észrevettem, hogy sokkal alacsonyabb lett a libidóm. Ezt én megbeszéltem többször is a 35 éves párommal és mérlegeltünk, hogy friss kapcsolatba nem kell még gyerek, szóval ez legyen a legnagyobb problémánk, mivel nekem is ugyanúgy megjön közben az étvágyam, kézzel-szájjal kielégítem és érdekes, ő nem szenved attól, hogy még a legyet is reptében meg akarná ...

Mondjuk engem nagyon szeret a párom és én is őt. Ő is mondta, hogy ha jönne a baba, boldog lenne, de józan ésszel beláttuk, hogy ezzel azért érdemes még kicsit várni.

Neked legalább van eszed és felismerted, hogy a te párod tényleg nem akar gyereket, csak dugni szeretne.

Egyébként én sem szülnék házasságon kívül, ezt tudja is a párom. Ő nem tulajdonít nagy jelentőséget a papírnak, de teljes mértékben megérti az indokaimat és ha minden ilyen jól megy, úgyis megkéri a kezem. Lényegében arra akartam kilyukadni, hogy hasonló a te és az én helyzetem, csak a párjaink reakcióiban van némi különbség: az enyém felnőtt módjára, a tied meg egy hülyegyerek módjára viselkedik.

2018. márc. 29. 11:29
 29/43 anonim ***** válasza:
76%
Nekem az a véleményem, hogy itt nem a fog.gátlási módszer az oka annak, hogy nem kívánod őt. Tök véletlenül más pasikat nem szoktál megkívánni? Aztán ott van a pharmatex kúp, próbáld csak kis, hogy azt használjátok (nekem bevált) de a termékeny napokon nem szexeltek, így tuti nem leszel terhes. Aztán hamar kiderül, hogy mennyit nő a libidód. Bocs de szerintem semmit. Az hogy nem kívánod a másikat egy folyamat része, inkább a kapcsolatot kellene átgondolni. Most képzeld el, hogy mi lesz később?! Ha már most alig van szex...
2018. márc. 29. 11:49
 30/43 A kérdező kommentje:

"Annyi de annyiféle módszer van. Én pl soha nem szedtem bogyót, gumit se használok, mégse lettem terhes amikor nem akartam. Miért nem jársz jobban utána?"

:D Ez kifejezetten mókás, bárcsak úgy menne, hogy nem leszek terhes, mert nem akarok. Amíg másoknak tabletta mellett is összejön, addig nem fogok lutrizni a sokkal megbízhatatlanabb módszerekkel, ha 100%, hogy nem akarok gyereket.

21, mint már írtam, nem szoktam kezdeményezni többek között azért sem, mert semmi kedvem nincs szexelni. Ha elolvastad a kérdést, abban is írtam, hogy esténként neki nincs kedve, mert ő olyankor már álmos, neki nappal/reggel lenne általában jó. A szex amúgy általában úgy néz ki, meg régen is olyan volt, hogy nyalással kezd, utána egy kis csókolózás, közben kézzel izgatás kölcsönösen, aztán vagy bekapom és utána szex, vagy csak simán szex. Több pózban, úgyhogy azt sem lehet mondani, hogy unalmas lenne.

22, szerintem a prostis hasonlat nagyon nem jó ide, mert az színtisztán kényszerből csinálja. Amíg itthon is úgy menne, azzal, akit szeretsz, az szerintem nagyon nem egészséges.

"Ennyire durva libidó csökkenést nem okoz a hüvelygyűrű"

Ennek pedig légyszíves olvass utána, rengeteg nőnél okoz hasonlót, pl a barátnőmnél is. Sokkal gyakrabban és durvábban, mint a tabletta.

23, oké, hogy elköteleződés nélkül sokan nem szülnek, de sokan meg igen. Azoknál sem működhetett úgy, hogy nem közeleződtek el előtte? Dehogynem.

Pontosan úgy kezdődött ez a dolog, hogy egyre gyakrabban visszautasítottam, sokszor 2-3x egymás után. Aztán amikor egyszer lett 4 zsinórban, akkor szakadt el nála a cérna.

Egyébként ha fordított helyzetben belegondolok, hogy velem mi lenne, ha 2 éve rendszeresen visszautasítást kapnék... 0 önbizalom, úgy érezném, hogy nem vagyok szép, és ha belegondolok, hogy nem kíván a párom, valószínűleg értelmét sem látnám a kapcsolatnak. Amúgy ha bármi indokom volt rá, amiért tényleg nem lehetett szexelni, pl ha megvan akkor egy rossz szava sincs. Én megértem, hogy hiányzik neki a szex, mert semmilyen szervi ok nem befolyásolja azt, hogy nincs. Ezen nincs mit szépíteni. De hány meg hány olyan kérdést lehet olvasni, hogy a szex miatt szakít egy pár -na én ezt nem akarom. A szex tényleg fontos része a kötődésnek és én is érezni szoktam, hogy utána sokkal jobb a légkör meg a hangulatom is, csak nehéz elkezdeni.

24, amúgy ha nem szeretne, akkor biztosan lelépett volna már. A múltkori kérdéskor pont ellenkező válaszokat kaptam amúgy, hogy kb örüljek, hogy még velem van, ha nem kap pinát. Megpróbáltuk már gumival, többfélével is, de nem marad benne állva, pedig anélkül semmi problémája nincs, nem hiszem, hogy erről ő tehet.

25, bogyót azért nem szeretnék szedni, mert sokszor megy a hasam (IBS) és nem szeretnék hetente 2x idegeskedni, hogy most ugrott-e a hónap. Ezért volt nagyon jó a hüvelygyűrű, amíg úgy működött, ahogy kell.

Szerintem amúgy ha elindulnánk valamilyen irányba afelé, hogy jobb legyen, akkor nem lenne már ilyen türelmetlen.

26, igen, anélkül, hogy biztos lennék benne, hogy jöhet a baba, semmiképp se mennék bele a hormonmentes fogamzásgátlásba.

27, ezért is tettem fel a kérdést többek között. Szerintem a külső nyomás is közrejátszik abban, hogy hirtelen előhozakodott a gyerektémával, mert a munkahelyétől kezdve a családján át mindenki ezzel piszkálja, hogy mikor lesz már gyerek. Elég érdekesen reagál bármilyen olyan helyzetre, ami nem tetszik neki, így valóban még érnie kéne ahhoz, hogy el tudja viselni az újszülöttel járó "hercehurcát".

28, a csökkent libidó nálam nem egyenlő a nullával, mert nekem pont annyi van. Eszembe sem jut a szex, semmilyen szinten. Friss kapcsolatban amúgy is "elnézőbb" az ember, de nálunk 2 éve megy ez az 5-ből.

29, köszi a feltételezést, nyilván akkor úgy tettem volna fel a kérdést, hogy minden pasira rámásznék csak ezt a szerencsétlent nem kívánom. Nem, másik pasikat se. A pharmatex az utolsó módszer lenne a Földön, amit kipróbálnék, egyáltalán nem tartom megbízhatónak, főleg, amíg nem is tudnám, hogy melyikek a termékeny napjaim (de amúgy sem használnám). Látom, nem vagy képben a hormonos fogamzásgátlókkal kapcsolatban: sajnos rengeteg nőnek csökkenti a libidóját.

2018. márc. 29. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!