Lehet teherbe estem, nem terveztük még ilyen korán a babát mert még csak fél éve vagyunk együtt és most akarunk összeköltözni. Mivel 44 éves vagyok félek attól, ha most elvetetem később már nem tudok szülni neki. Ő nálam 14 évvel fiatalabb és mindkettönknek van már gyerköce, de szeretnénk közös babát is.
SZerintem ha szeretnétek majd közös babát, akkor ne vetesd el. Kicsit előbb jött, mint terveztétek. De most pl nem vállalod, 1-2 év múlva meg "próbálkoztok"? De most itt van. A korodból adódóan is szerintem most vállald, ne később.
Esetleg azt mérlegeld, hogy ha egyedül maradnál, akkor is vállalnád? Ha igen a válaszod, akkor ne is gondolkodj az elvetetésen.
2017. okt. 3. 09:12
2/13 anonim válasza:
én megtartanám a helyetekben, főleg, hogy terveztek a jövőben közös gyereket. most kell élni a lehetőséggel, mert nem biztos, hogy 1-2 év múlva sikerül. ketyeg a biológiai órád
2017. okt. 3. 09:27
3/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon kockázatos, együtt sem éltetek még, szinte még ismerkedtek egymással, ráadásul hatalmas korkülönbség köztetek. Egyedül is képes lennél felnevelni, ha úgy adódna?
2017. okt. 3. 09:35
4/13 anonim válasza:
Közös babát akartatok, és itt van a hasadban.
Nem értem, mi a kérdés.
Természetesen készüljetek örömmel a baba érkezésére.
De egyelőre még csak lehet, hogy teherbe estél. Hát akkor szerezz bizonyosságot!
2017. okt. 3. 09:57
5/13 anonim válasza:
Fél éves kapcsolat, 14 év korkülönbség, még együtt sem éltetek ehy percet sem, inkább védekezni kellett volna én így tuti nem vállalnám.
2017. okt. 3. 10:37
6/13 anonim válasza:
Apuka mit szól a babához?
2017. okt. 3. 11:28
7/13 anonim válasza:
44 évesen még kérdés? Mégis mikor szeretnétek közös gyereket ha ezt elvetetitek??
2017. okt. 3. 12:53
8/13 anonim válasza:
Védekeztm volna.
Miért?
- fél év semmi
- azt sem tudjátok, milyen egütt élni
- kijöttök-e egymás gyerekeivel, egymással
ÉN így nem vállalnám de te tudod. Ha szétmentek - benne van, így pláne -, akkor ott maradsz majdnem 50 évesen egy kisgyerekkel, akinek pl. apa sem árt, meg hogy az anyja megérje az érettségijét.
2017. okt. 3. 13:27
9/13 anonim válasza:
Én biztos megtartanám. Egy ilyen helyzetben jött baba csoda, aki nem tudta előre, mikor kellene érkeznie, csak a vágyat érezte a szívetekben, hogy szeretnétek babát. Akárhogy is alakul az életed, ez a baba egy ártatlan kis ajándék, nem tehet a fogantatásáról, és élni szeretne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!