Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ilyen esetben?

Ti mit tennétek ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Lehet teherbe estem, nem terveztük még ilyen korán a babát mert még csak fél éve vagyunk együtt és most akarunk összeköltözni. Mivel 44 éves vagyok félek attól, ha most elvetetem később már nem tudok szülni neki. Ő nálam 14 évvel fiatalabb és mindkettönknek van már gyerköce, de szeretnénk közös babát is.

2017. okt. 3. 09:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Megtartanám, mert lehet később már össze sem jön.

De fél év az tényleg semmi, izgulhatsz, hogy "működtök" majd közösen.

2017. okt. 3. 14:44
 12/13 anonim ***** válasza:

A kapcsolat minősége mindig 2 ember hozzáállásán múlik. Nálunk is fél ev után jött a nagylányom, 7 és fél éve vagyunk házasok. Nem volt több bajunk, mint az átlagos pároknak.

Ha szeretnél még valaha babát, akkor tartsd meg. Bocsi, hogy ezt mondom, de ebben a korban már nem biztos, hogy újra összejön.

2017. okt. 3. 16:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem szeretek ünneprontó lenni, és főleg nem szeretek párkapcsolat ellen beszélni. De itt most számoljunk egy kicsit. Mire megszülöd a babát, 45 leszel. Még 5 év, és ötven, amikor már nagy eséllyel köszön be a menopauza. A pasid akkor lesz 36 éves. Még a legszebb férfikort sem éri el addigra! A legszebb évek még bőven előtte lesznek. Biztos, hogy ezt a sorsot szánod neki? (És itt most ne beszéljünk arról, hogy ő is ezt akarja-e vajon...)
2017. okt. 4. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!