Felvehetem a gyámhivatallal a kapcsolatot ilyen esetben?
Nos épp az történt, hogy van egy barátnőm, és a család ahol él, nagyon nagyon nem nevezhető családnak.. Beleszólnak a magánéletébe, nem tudnak gyereket sem nevelni, állandóan csicskáztatják, aztán egy vita után jópofiznak vele, hogy csicskáztatni tudják. De ez még semmi.. Az apja hideg zuhany alá rakta ruhával együtt, mert felbaszta.. Megrántotta a kezét is, holott ilyen kulcscsont problémája van, és ha kiugrik a kulcscsontja, nem ugrana többé vissza, bele is fulladna.. És engem is nagyon de nagyon rohadtul felbasz.. Aztán még pofán vágják meg ilyenek.. És még van 1 ikertesója is de ő is elég gerinctelen.. És már nagyon elakar onnan menni, utálja a családját.. Higyjétek el, tényleg el akar menni
Az a baj, hogy nem tudna a nagymamájához elmenni, mert ők betegek, nem tudnának gondoskodni róla. Viszont nem tud mit tenni, én most utána néztem a gyámhivatal elérhetőségének.. Gondolkoztam azon, hogy egy levelet írnék nekik erről.. Viszont szerintetek erre lenne rá lehetőség? Vagy ha nem ez akkor valami más, hogy nevelőszülőkhöz kerüljön? Mert ez katasztrófa.. még nem csak ezek vannak, rengeteg igazságtalan dolgot tesznek vele, gerinctelen módon, és az ilyen nem apa se anya...
Bocsi a hosszú válaszért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!