Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok buliba járok most mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok buliba járok most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sokat járok házibulikba.És könnyen megüt a pia.Főleg ha még rátubákolok.Sajna sok csaj tudja ezt.Én meg minden házibuli meghívásra igent szoktam mondani mert szeretek partizni és bunkóság visszautasítani.Már másodszor jártam úgy kicsit többet ittam a kelletnél és a csajok kikezdtek meg haverok is mondták hogy hány barátnőm van?.

Már másodszor jött másnap egy csaj aki azt mondta hogy smároltam vele de nem is emlékeztem rá.

Na most mit csináljak?A bulikban elkerülhetetlen egy kis pia...

2010. jún. 11. 08:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ebbe a korba belefér a bulizás és az barátommal(akivel addig hosszú ideig legjobb barátok voltunk)az első együttlétünkkor én részeg voltam, ő nem ivott egy kortyot se. Csak azt tetted ami benned volt, csak nem mertél megtenni.
2010. jún. 11. 08:53
 12/19 anonim ***** válasza:
jó, de most ha nem akarod, hogy ez legyen, akkor is rendkívül egyszerű a dolog, ne igyál... azzal megelőzhető, ha tényleg nem akarod ezeket. ha meg azért mégiscsak szeretnéd, mert jót tesz mondjuk az egodnak, akkor ismerd be, és ne panaszkodj.
2010. jún. 11. 09:14
 13/19 anonim ***** válasza:

toll, papír!

minden smaci után kérd meg, hogy írják le a nevüket és másnap vissza tudod keresni

2010. jún. 11. 09:25
 14/19 anonim ***** válasza:

Igyál, de csak egy pohárral, és utána ha kínálnak, akkor fogadd el, de ne idd meg, csak csinálj úgy, mintha meginnád.

Aztán odaadod valakinek, azzal a szöveggel, hogy ezt neki hoztad :)

Nálam működik :P

2010. jún. 11. 09:27
 15/19 A kérdező kommentje:

Na ezek végre hasznos válaszok főleg az utolsó tetszik :)

Az volt a baj hogy a buliba nem lehet kiekrülni a piát és ha vmi erősebb az akkor nekem már attól jó kedvem lesz:)

De ez a "ezt neked hoztam" duma alkalmazásra fog kerülni:)

Köszi a válaszokat:D

2010. jún. 11. 10:03
 16/19 anonim ***** válasza:
hallod én erre addig büszke lennék ameddig nem egy ronda csajjal kavarsz.az a jó mert akivel kavartál és tetszik neked azzal bármikor összejöhetsz ha megkívánod a pinát.
2010. jún. 11. 17:47
 17/19 anonim válasza:
Figy sztem próbálj ezen változtatni! Jártam már így (lány vagyok) és nagyon szar :S Próbálgasd magadnál,hogy mennyit bírsz inni,ha már érzed,h sok,állj le,aztán 1 óra múlva újra igyál...de ne annyit,hogy azt sem tudod ki vagy xD ez elég eltaszító.És a lányok meg gázok sztem,ha azt várják,h leidd magad és smárolhassanak veled (ez csak az én véleményem) biztos egy cassanova lehetsz,ha ennyien rádkattanak :P
2010. jún. 12. 00:23
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszi ezek sokat segítettek.

Egyébként nem tartom magam Casanovának:)

2010. jún. 12. 06:34
 19/19 anonim válasza:

Az utolsó válaszoló vagyok.

Háát de csak van benne vmi,ha ennyi csaj rajong érted,nah mind1.

Mi is úgy szoktuk,hogy töltenek vmit és azt sokáig tartogatjuk,vagy megitatom vkivel :P Egyébként télleg kis pia sosem árt buliba :D És ez miatt sztem nyugodtan menj bulikba,csak figyelj oda erre ás akkor nem lesz baj :D

2010. jún. 12. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!