Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok buliba járok most mit csináljak?
Sokat járok házibulikba.És könnyen megüt a pia.Főleg ha még rátubákolok.Sajna sok csaj tudja ezt.Én meg minden házibuli meghívásra igent szoktam mondani mert szeretek partizni és bunkóság visszautasítani.Már másodszor jártam úgy kicsit többet ittam a kelletnél és a csajok kikezdtek meg haverok is mondták hogy hány barátnőm van?.
Már másodszor jött másnap egy csaj aki azt mondta hogy smároltam vele de nem is emlékeztem rá.
Na most mit csináljak?A bulikban elkerülhetetlen egy kis pia...
toll, papír!
minden smaci után kérd meg, hogy írják le a nevüket és másnap vissza tudod keresni
Igyál, de csak egy pohárral, és utána ha kínálnak, akkor fogadd el, de ne idd meg, csak csinálj úgy, mintha meginnád.
Aztán odaadod valakinek, azzal a szöveggel, hogy ezt neki hoztad :)
Nálam működik :P
Na ezek végre hasznos válaszok főleg az utolsó tetszik :)
Az volt a baj hogy a buliba nem lehet kiekrülni a piát és ha vmi erősebb az akkor nekem már attól jó kedvem lesz:)
De ez a "ezt neked hoztam" duma alkalmazásra fog kerülni:)
Köszi a válaszokat:D
Köszi ezek sokat segítettek.
Egyébként nem tartom magam Casanovának:)
Az utolsó válaszoló vagyok.
Háát de csak van benne vmi,ha ennyi csaj rajong érted,nah mind1.
Mi is úgy szoktuk,hogy töltenek vmit és azt sokáig tartogatjuk,vagy megitatom vkivel :P Egyébként télleg kis pia sosem árt buliba :D És ez miatt sztem nyugodtan menj bulikba,csak figyelj oda erre ás akkor nem lesz baj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!