Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok buliba járok most mit csináljak?
Sokat járok házibulikba.És könnyen megüt a pia.Főleg ha még rátubákolok.Sajna sok csaj tudja ezt.Én meg minden házibuli meghívásra igent szoktam mondani mert szeretek partizni és bunkóság visszautasítani.Már másodszor jártam úgy kicsit többet ittam a kelletnél és a csajok kikezdtek meg haverok is mondták hogy hány barátnőm van?.
Már másodszor jött másnap egy csaj aki azt mondta hogy smároltam vele de nem is emlékeztem rá.
Na most mit csináljak?A bulikban elkerülhetetlen egy kis pia...
De azért ez elég gáz nem???
Hogy arra játszanak hogy leigyam magam.A többiek is szoktak inni mégsem lesz a másnapra 20 "bnőjük" :S
Ne értsd félre a buliba nagyon jól érzem magam:D
Csak utánna elég gáz hogy ha nem tudom a csaj nevét sem:S
erre olyan nagyon egyszerű megoldás van, hogy ne igyál sokat...
amúgy meg nem kell itt mártírkodni, hogy arra játszanak, hogy leidd magadat, hogy aztán rádmászhassanak, mintha te lennél a földkerekség legjobb pasija.
ha nem tetszik a dolog, ne igyál annyit, ilyen egyszerű. vagy igyál olyat, amiben kevés az alkohol, és sokat tudsz inni belőle.
ennyi az egész. ha nem tetszik a helyzet, akkor nem sajnáltatni kell magad, hanem tenni ellene, de erre, hogy hogyan, magad is rájöhettél volna.
Nem ere akartam kilyukadni amire kilyukadtál.
Csak ez most már nem egyszer megtörtént.
Egyébként nem szoktam sokat inni csak nagyon könnyen megüt.Volt olyan hogy 2 pohár bortól már teljesen más világnézetem kerekedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!