Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni komoly kapcsolatra vágyó pasikkal? Már buliba nem járok igaz sose voltam bulizós. Egyáltalán van olyan fiú ki komolyan gondolja a ismerkedést? 26/L
Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 23:44
3/16 ezvan:D válasza:
ezen én is gondolkoztam már párszor mielőtt rákabtam a bulizásra..és nincs..sztem..nincs olyan hely..sajnálom..bár ki tudja mit hoz a véletlen :D
5/16 ezvan:D válasza:
xD naa :D de most itt sztem a hely a lényeg..szóval ti hova szoktatok járni ismerkedni csak h segítsek a csajnak :D
L/17
7/16 anonim válasza:
ez nem helyfüggő, hanem egyénfüggő, olyan ember is jár bulizni aki szeretne komoly kapcsolatot... Az ilyen embert keresni kell, egyszer úgyis megtalálod... 18/f
8/16 ezvan:D válasza:
nem.ez tökre nem igaz...ez hely is idő függő ha jókor vagy jó helyen...
10/16 anonim válasza:
menj el egy kisebb pubba, ahol nincs akkora zsufoltság, csak jó hangulat :) tudok egy tökjó helyet, ahova pont ilyen 30asok járnak, igaz sok a külföldi de ök mégjobbak :)
az irish cat pub, keress rá én már voltam és jokis hely csak nekem már tul idös volt a korosztály :P
Tényleg menjetek el bnöiddel/baráti társaságoddal 1 próbát megér!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!