Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni komoly kapcsolatra vágyó pasikkal? Már buliba nem járok igaz sose voltam bulizós. Egyáltalán van olyan fiú ki komolyan gondolja a ismerkedést? 26/L
Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 23:44
11/16 anonim válasza:
Kedves kérdező! Szerintem is a pub-ok, kávézók és teaházak a neked való terep. Oda a "komolyabb" pasik járnak. Viszont szerintem ezeken a helyeken meg pont hogy jóval kisebb eséllyel szólítgatják le a lányokat...
Ha pesti vagyok, akkor mind a fenti helyek száma, mind a nagy számok is melletted állnak...
Viszont addig is javaslok néhány kiadós bulit! :))
27F
12/16 anonim válasza:
előző kommentemben vagyok=vagy
13/16 anonim válasza:
Mindíg kiborulok ezen hogy "komoly" kapcsolat. Mitől lesz a kapcsolat komoly? Szerinted ha valaki kedvel valakit akkor úgy áll hozzá hogy nem komolyat akar? Ha meg nem működik akkor nem fog, de ha meg sem próbálod, akkor az ellenkezője sem derülhet ki.
14/16 anonim válasza:
bárhol lehet ismerkedni.az,h komoly lessz-e vagy nem,csak rajtatok múlik.csak ki kell menni az utcára és küldeni a jeleket.26 évesen csak meg tudod mondani már ránézésből,h ki milyen lehet.
24/ff
15/16 anonim válasza:
Ohh, itt GyK-n rengeteg netadonisz van, jó böngészést :D
Amúgy könyvtár, kávéház, egyetem...
16/16 BlackSword válasza:
És akkor még egy "jelentkező" 23/F
komolytalanul komoly vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!