Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Bővebben lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Bővebben lent

Figyelt kérdés

A pasim meg akar tanitani smárolni mivel én nemtudok. Mit csináljak amikor le akar smárolni? Még soha nem csináltam

15/L

2010. jún. 10. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
hát, ha meg akar tanítani, akkor nem kell félni, mert tudja, hogy nem vagy benne profi, nem fogja elvárni, hogy az legyél. ne idegeskedj, jön majd az magától, ezt nem lehet leírni.
2010. jún. 10. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:
am is ez ösztönből jön :D:D
2010. jún. 10. 22:22
 3/5 anonim ***** válasza:

utsó hozzászólóval értek egyet ! :)

am ezt nézd meg, akár a pasid is lehetne, csak ő egy 14 éves lánykával van így hihi

2010. jún. 10. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. hát nem elfelejtettem belinkelni, itt van bpocsi
2010. jún. 10. 22:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Nemhari! Am köszi a tanácsokat! De bizti hogy jön magától? Jaj...annyira félek
2010. jún. 11. 12:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!