Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális, ha valaki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha valaki az összes levelezést és SMS elmenti, és hónapokkal később a másik orra alá tolja mint bizonyíték?

Figyelt kérdés
Korábban soha nem tapasztaltam még ilyet, de számomra ez felfoghatatlan. Nemrég összevesztünk valami apróságon a párommal(ő veszett össze velem), hogy állítólag évekkel ezelőtt már megígértem neki valamit és nem tartom magam az ígéretemhez(lakás kifestésről és parkettázásról van szó). 1,5 évvel ezelőtti beszélgetéseinket(sms, email, chat) küldözgeti nekem mellékletben. Úgy érzem magam, mintha megfigyeltek volna. Gyakorlatilag az összes beszélgetésünket archiválta magának, ezen kívül ki tudja még mit?!!!

2018. márc. 23. 11:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy "archiválta"? Vagy csak nekem olyan a telefonom, emailem, meg hasonlók, hogy nem törli magától az üzeneteket? Nem egészen értem...

Amúgy döntsd már el, hogy mi a bajod :D

"ha úgy döntene, hogy megcsináltatja valakivel egy szót se szólnék"

vs

"Akkor tettem a felhánytorgatott ígéretet amikor kihívott egy iparost és kapásból bemondott 300k munkadíjat amiért én 2 hónapig dolgozom. Persze hogy sokalltam, mert szerintem ezt a munkát 1, max ha nagyon alapos 2 hét alatt meg lehet csinálni."

Nem egészen értelek... Szeretne egy munkát megcsináltatni a saját házában, a saját pénzéből.

Lebeszéled a profi szakemberről, mert drága (nem értem, miért baj, hiszen te írtad, hogy nem a te pénzed...), MEGÍGÉRED neki, hogy megcsinálod te, majd MÁSFÉL ÉVIG húzod az agyát....

Mi bajod van tulajdonképpen?

Normális ember ilyenkor már igenis besokallna, hogy ennyi idő alatt nem sikerül elintézni valamit, és mikor próbált rád hatni, még neked áll feljebb....

Nem vagy semmi!

2018. márc. 23. 16:11
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Aham... És, ha házat akar venni, megígéred neki, hogy majd te veszel, mert úgy olcsóbb? :D

A helyzet az, hogy a nemlétező teljesítményednél a legdrágább munkás is olcsóbb. Mert az eredményt produkál.

2018. márc. 23. 16:16
 23/23 anonim ***** válasza:

Ezzel mit tisztáztál? Max. azt, hogy még nagyobb esfejnek tűnsz, mint amúgy. Óriási.

Én nem értem ez a nő miért van veled, semmi értéket nem látok benned, amivel meg tudnál tartani egy valamire való nőt. Na, de ő tudja. Én kidobnálak, hogy csak úgy nyekkennél.

2018. márc. 25. 05:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!