Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha valaki az összes levelezést és SMS elmenti, és hónapokkal később a másik orra alá tolja mint bizonyíték?
Munkában hatékony módszerek magánéleti alkalmazására könnyű rászokni.
Törlés helyett reflex szerűen már minden beérkezett üzenetet én is archiválok telefonon, hogy ne zavarjon beérkezett üzenetek közt, de van hogy hetek múlva veszem elő intézni.
Sokkal égőbb az ha nem tartjuk be ígéreteinket, mint az, ha ezzel nem túl elegánsan szembesítenek.
Az a nem normális, hogy nem volt elég vér a pucájában a hosszú hónapok alatt, hogy nyaggasson ezekkel az ígéreteiddel kapcsolatban, ha már annyira érdekelte őt.
Úgy érzem, mintha kifejezetten várt volna erre, hogy majd egyszer jól az orrod alá dörgöli és direkt gyűjtötte a "bizonyítékokat". Ez rosszindulatú dolog és kicsinyes. Ráadásul szerintem szánalmas is. Nem lennék a helyedben, nem csípem az ilyen embereket, de sajnos annyi emlék és érzés után nem egyszerű egy hosszú kapcsolatból kiugrani.
Nekem 3-4 hónapja ígéri a pasim, hogy kifest és morcos vagyok, hogy eddig még nem tett
Az is lehet, hogy most kereste vissza a.chatet pl. Facen vissza lehet menni
Tök nem kell elmenteni, elmentődik magától is és vissza lehet keresni.
Összevesztetek, mondtad a magadét, nem voltál hajlandó gondolom elismerni, hogy nem tartottad magad az ígéretedhez (teljesen mindegy, hogy régen volt, vagy elfelejtetted, vagy csak nem akartál rá emlékezni) ő pedig rákeresett a facebookos üzeneti között hogy "kifestés" vagy "parkettázás", odaugrott a chat és megmutatta neked
Te erre, még erre sem úgy reagálsz, hogy jó, igazad van, bocs, hanem még elkezdesz mindenféle okokat keresni arra, hogy mi a gond azzal, akivel vitába szálltál
Keress rá a google-ön arra a wikipédiás cikkre, hogy "elhárító mechanizmusok"
Amúgy aki ilyen, mint te, bizonyítottan hajlamos erre (ráadásul még mindig úgy fogalmazol, hogy "állítólag ígérted" mikor te is láthatod, hogy megígérted... tehát tény)....
én úgy dobnálak ki, mint a franc, de nem konkrétan ezért, hanem mert nem lehet veled semmilyen vitában megegyezésre jutni, sőt, ha bizonyítottan sincs igazad, akkor is erősködsz és kardoskodsz és hlyeségekkel jössz, mint pl. ez a kérdésed itt, amivel szintén önigazolásokat akarsz arra találni, hogy nem veled vannak a gondok, hisztizel, szrakodsz, stb
bár ezt te fel se fogod, nem is akarod felfogni, lásd a wikipédiás cikket... akár önkéntelenül is, nem tudatosan
Párkapcsolatban szerintem sajnálatra méltó viselkedés. Munkahelyi kapcsolat esetén értelemszerű, hogy mentjük a dolgokat...
A mentegetésre, előkeresgetésre és orr alá dörgölésre szánt energiát és időt inkább feccölte volna hatékonyabb, építő dolgokba :(.
Ez a lány sürgősen szedje magát össze, azt javaslom. Egy őszinte beszélgetés csodákra képes.
Érdekes nálam sem kell külön elmenteni semmit, mindent automatikusan elment az összes csevegő alkalmazás, akár face, akár viber, akár sms, akár gmail.
Én két és fél éve vagyok párommal, ha valamire egyértelműen nem emlékezne a kapcsolatunk elejéről, amit digitálisan beszéltünk, én is vissza tudnám keresni, és nem érzem magam amiatt bolondnak, hogy nem töröltem ki az üzeneteket.
27N
Nem kell olyat igerni, vagy mondani, amit nem fogsz betartani.
Ha pedig mondtad, es bizonyitek is van ra, akkor meg fogadd el, es ne te legyel felhaborodva.
Valoszinu azert tolta az orrod ala, mert tagadtad, hogy ilyet mondtal valamikor..
And the winner is #14! Teljesen egyetértek vele!
A facebook beszélgetéseket nem kell elmenteni és lehet bennük keresni. Az sms-eket meg nem kell kitörölni. Ennyi a titok. Én pl. sosem törlöm az sms-eim, mert feleslegesnek tartom.
És pasiként mondom, hogy gáz, amit művelsz. Ha megígértél valamit, nehogymá' másfél évig kelljen rá várni. A lakás kifestése és parkettázás elég alap dolog. Tipikusan olyan embernek tűnsz, akire rádől a ház, de meg nem mozdítaná a kisujját. Aki meg szólni mer, azzal biztos probléma van... Nem, veled van probléma.
Csak tisztázás végett......
A lakás nem az enyém, hanem az övé, vagyis én teszek szívességet azzal ha megcsinálom,nem lakok ott. Anyagilag nem vagyunk közös kasszán, ha úgy döntene, hogy megcsináltatja valakivel egy szót se szólnék, de a mesteremberek által kért pénzt sokallja(mondjuk én is). Akkor tettem a felhánytorgatott ígéretet amikor kihívott egy iparost és kapásból bemondott 300k munkadíjat amiért én 2 hónapig dolgozom. Persze hogy sokalltam, mert szerintem ezt a munkát 1, max ha nagyon alapos 2 hét alatt meg lehet csinálni.
19# tehát nem hagyod, hogy sok pénzt költsön festőre, de te sem vagy hajlandó megcsinálni, annak ellenére hogy beigérted....Aztán mikor szembesítenek vele, hogy szart csinálsz a szádból, még neked áll feljebb. Értem....
14# tökéletesen egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!