Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális, ha valaki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha valaki az összes levelezést és SMS elmenti, és hónapokkal később a másik orra alá tolja mint bizonyíték?

Figyelt kérdés
Korábban soha nem tapasztaltam még ilyet, de számomra ez felfoghatatlan. Nemrég összevesztünk valami apróságon a párommal(ő veszett össze velem), hogy állítólag évekkel ezelőtt már megígértem neki valamit és nem tartom magam az ígéretemhez(lakás kifestésről és parkettázásról van szó). 1,5 évvel ezelőtti beszélgetéseinket(sms, email, chat) küldözgeti nekem mellékletben. Úgy érzem magam, mintha megfigyeltek volna. Gyakorlatilag az összes beszélgetésünket archiválta magának, ezen kívül ki tudja még mit?!!!

2018. márc. 23. 11:33
1 2 3
 1/23 Noren1989 ***** válasza:
16%
Bizony, a privát puncis fotóid is mind az interneté lettek időközben.
2018. márc. 23. 11:36
 2/23 anonim ***** válasza:
46%
Mániákus......:O
2018. márc. 23. 11:36
 3/23 anonim ***** válasza:
20%
Semmiképp se normális. Elég paranoiás lehet a pasi.
2018. márc. 23. 11:37
 4/23 anonim ***** válasza:
pasi a kerdezo.
2018. márc. 23. 11:37
 5/23 anonim ***** válasza:
26%

Innen is latszik hogy a gyk válaszadók mennyire elfogultak. Ott van a kerdesben hogy a kerdezo a pasi. Erre mindenki csak arra gondol hogy ilyen aki ezt csinalja hogy arhivalja a dolgokat es felhozza évekkel kesobb csakis pasi lehet. -.-

Mert no nem ugye? Pfffff szegyen vagytok gyk válaszadók. -.-

2018. márc. 23. 11:40
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Most vagy nagyon hülye vagyok, vagy ezeket nem kell külön elmenteni? Nekem is fenn van minden, akkor tűnik el, ha törlöm.
2018. márc. 23. 11:42
 7/23 anonim ***** válasza:
29%
#5 Ez a fogalmazásmód a szégyenteljes.
2018. márc. 23. 11:42
 8/23 anonim ***** válasza:
0%

Ki kérdezett?? 😅😂😁

2018. márc. 23. 11:45
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ötvenedjére kérnék valamit, akkor én is valami drasztikusabbhoz folyamodnék. A másik oldalra is kíváncsi lennék azért.
2018. márc. 23. 11:49
 10/23 anonim ***** válasza:
Én is mindent elmentek, de nem élnék vele vissza soha.
2018. márc. 23. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!