Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok magamnak normális párt? Mert füvezem?
Rengeteg barátom van, szerintük nagyon szép vagyok, okos, intelligens, barátságos, vicces és jó társaság. Jól is tanulok, külföldön, a Toulouse-i INP-n, így több nyelven is tudok. Viszont 2 hetente elszívok egy füves cigit, ez lehet a baj?
22/L
igaz, végül is...csigát zabálnak. :/ van benne valami abban amit mondasz.
Továbbiakban normális válaszokat kérnék, köszönöm. :)
Franciaországban nincs legalizálva. :) Egyszerűen csak nem vesznek róla tudomást ha valaki szív.
"A „drog” holland eredetű szó. Eredeti magyar jelentése fűszer, illetve növényi vagy állati eredetű gyógyhatású anyag."
Nagyon nagy mennyiségben hallucinogén. :) Akárcsak a pia, miután beüt a delirium. ;)
Szerintem sem a fű miatt nem találsz barátot. Tudod már egyáltalán milyen barátot is keresel? Megtudod nevezni, hogy milyen tulajdonságai legyenek? Nem a külsőségekre, és az általános belső tulajdonságokra vagyok kíváncsi. Ha már te is pontosan tudod milyen barátra van szükséged, akkor meg is fogod találni. Egyébként honnan találnád meg, ha te sem tudod mit keresel?
21/F
21:36
Nyugi, csak magamból indultam ki, mert sajnos az én problémám is hasonló. Másnak könnyű tanácsot adni, de magadnak... :(
Most két gondolat játszódik le bennem:
1. Ha ilyen kérdést feltettél, hogy a kéthetente egyszeri füvezés miatt nincs e barátod, akkor felmerül a gondolat, hogy az nem kéthetetnte 1, hanem naponta 2.
2. Mivel nem szeretek senkit megnbántani és kreténnek sem tartom magam, szimplán öszintének, az lenne, hogy szimplán el vagy keseredve. Én is külföldön élek és nehezen megy az ismerkedés, másabb kultúra, másabb emberek, egyszóval nem egyszerü. Majd eljön az idö, amikor jönni fog, de ha túlságosan akarod, annál rosszabb.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!