Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Haszontalan vagyok. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haszontalan vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
a párom egy fantasztikus ember. az ő lakásában lakok, nem enged dolgozni se, habár van pénzem és az ételt általában én veszem, ő is ugyanúgy "etet", ajándékokkal halmoz el, elvisz ide oda. De én nem tudok adni semmi cserébe. amit tudnék, az nem kell neki.. hiába takarítom ki az egész lakást, fel se tűnik neki.. hiába csinálok neki akármilyen finom ételt, ő sose éhes, nem érdekli nagyon az evés. még szeretkezni se sokszor akar, pedig én jobb híján "felajánlom" minden nap. borzasztóan érzem magam, egy haszontalan kis senkinek. Mit adhatnék neki? vagy mit tehetnék? úgy szeretem és úgy szeretnék neki "jó" lenni. én 23/L ő 24/F.
2018. márc. 7. 22:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Csak érzelmek számítanak.

Beszéljetek erről.

Nagyon is egy szinten vagytok.

Oly sokat kell még tanuljatok.

2018. márc. 8. 08:01
 22/29 anonim ***** válasza:
Miért nem tanulsz tovább? Felnőtt ember vagy basszus, állj már a saját lábadra..
2018. márc. 8. 08:12
 23/29 anonim ***** válasza:
De miért segít neked főiskolára jelentkezni? Elvégezni nem akarja helyetted? Ennél sokkal-sokkal önállóbbnak kellene lenned. Ébresztő, FELNŐTT nő vagy!
2018. márc. 8. 08:27
 24/29 anonim ***** válasza:

"a párom egy fantasztikus ember. az ő lakásában lakok, nem enged dolgozni se"

Na itt már el is vetném a "fantasztikus" jelzőt a párodra. Mi az, hogy nem enged dolgozni?! A kapcsolat nem csak abból áll, hogy kinyalom a másik fenekét, hanem hogy agyjuk kiteljesedni a másikat benne, mint személyiség. Te nem tudsz kiteljesedni, nem érzed magad hasznosnak, mert nem tudsz hozzájárulni. Változtatni kell ezen, menj el pl kezdetnek dolgozni.

2018. márc. 8. 09:33
 25/29 anonim ***** válasza:
Mondom, nálunk is ugyanez volt a helyzet. (Már nem tudom, hányas voltam) Dinamika: a pasim kinyalja a fenekemet, cserébe én megszűnök önálló, szuverén embernek lenni, és rajta kívül nincs életem.
2018. márc. 8. 10:36
 26/29 A kérdező kommentje:
azért segít mert ő már járt itt főiskolára én meg nem. nem éppen úgy megy mint magyarországon, és fogalmam sem volt hogy kell.
2018. márc. 9. 07:04
 27/29 A kérdező kommentje:
utolsó, és neki ebből mi a haszna, egyébként? ő ezzel mit nyer? én amúgy is vele lennék. nekem volt egy exem akit én tartottam el, és borzasztó volt, pedig én szeretek irányítani és szeretem a "hatalmat", de ennek egyszerűen semmi értelme nem volt, csak annyi történt hogy alig tudtunk megélni meg a nyakamon volt egy felnőtt gyerek és kész.
2018. márc. 9. 07:07
 28/29 anonim válasza:
Javits ki, ha tevedek, de kimentel külföldre, es ott talaltal part magadnak? Vagy regota kint elö magyar, vagy mas nemzetisegü? Nem igazan ertem amugy a kerdesed...nem panaszkodsz, viszonylag elegedett vagy a helyzeteddel. Elmehetnel dolgozni, azt mondtad, penzed is van, es munkat is kapnal. A parod fantasztikus, elkenyeztet. Mi a problema? Minden adott, hogy lepj, hogy ne erezd magad haszontalannak. Te ismered magad, hogy mit varsz el az elettöl. Minden adott, tegyel erte. Hogy mit adhatnal a parodnak a sok josagert cserebe? Szerintem közülünk egyedül te ismered, ezt is neked kell tudnod. Nem ertelek...
2018. márc. 9. 15:26
 29/29 anonim ***** válasza:
#27 Szimplán az egoja meg az érzés, hogy nélkülözhetetlen. Ő a problémamegoldó, a kenyérkereső, az okos, az erős, a hasznos, a sikeres, akinek még nője is van.
2018. márc. 10. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!