Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haszontalan vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
a párom egy fantasztikus ember. az ő lakásában lakok, nem enged dolgozni se, habár van pénzem és az ételt általában én veszem, ő is ugyanúgy "etet", ajándékokkal halmoz el, elvisz ide oda. De én nem tudok adni semmi cserébe. amit tudnék, az nem kell neki.. hiába takarítom ki az egész lakást, fel se tűnik neki.. hiába csinálok neki akármilyen finom ételt, ő sose éhes, nem érdekli nagyon az evés. még szeretkezni se sokszor akar, pedig én jobb híján "felajánlom" minden nap. borzasztóan érzem magam, egy haszontalan kis senkinek. Mit adhatnék neki? vagy mit tehetnék? úgy szeretem és úgy szeretnék neki "jó" lenni. én 23/L ő 24/F.2018. márc. 7. 22:01
11/29 anonim válasza:
Csak az kell, hogy függj tőle!
Beteg ember és te is az leszel egy báb... -ne szülj gyereket neki!
Az örökre hozzáläncol.
12/29 A kérdező kommentje:
nem terveztem gyereket szülni, főleg meg nem ilyen fiatalon. és neki se kell. :) nem épp erre gondoltam az alatt hogy adni neki valamit :"D
2018. márc. 7. 22:37
13/29 anonim válasza:
A "nem enged dolgozni" bizony vészharang. Az is intő jel, hogy semmirekellőnek érzed magad a férfi mellett. Az sem oké, hogy nem értèkeli a Te erőfeszítésedet. (Nem veszi észre, hogy kitakarítottál, nem.eszi meg, amit főzöl) Akárhogy csűröd-csavarod, ez így nem egy egészséges kapcsolat. Két dolgot tehetsz. 1. Felhúzod a nyúlcipőt és vissza se nézel. 2. Elkezdesz egyenrangú félként viselkedni.
14/29 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó! eddigi leghasznosabb válasz :) egyébként nem tiltja meg konkrétan hogy dolgozzak, csak jobban örül ha nem. szerinted kezdjek el mégis dolgozni? vegyek esetleg énis neki ezt azt? hogy legyek egyenrangú?
2018. márc. 7. 22:53
15/29 anonim válasza:
Biztosan van gyár a környéken, nézzél körül álláshirdető oldalakon. Még fiatal vagy, hamar szabadulsz, könnyebben. Rokonok nem segítenek? Akihez költözhetnél.
Csak gondolj arra, hogy így megöregedni=rabság és unalom.
Sose éhes? Lehet máshol eszik? Másnál?
16/29 A kérdező kommentje:
a rokonaim magyarországon élnek. nem úgy értem hogy soha, itthon eszik mindig csak alig.. én szeretek főzni és szeretem ha egy férfi eszik meg minden, de ő még nálam is kevesebbet eszik. kicsit szégYellős, azt hiszi van rajta túlsúly pedig nagyon jó alakja van.
2018. márc. 7. 23:13
17/29 anonim válasza:
Mindenképp állj munkába. Kérd meg a barátodat, hogy ő is vegye ki a rèszét a háztartásból. Mostantól ne Te csinálj mindent. Nagyon beszűkül az ember tudata, ha folyton csak a háztartással foglalkozik. Olvass híreket, legyél képben a világ dolgairól. Legyen valami hobbid. Csinálj valamit, ami sikerélményt ad. Esetleg önkénteskedhetsz valahol, vagy kizöldítheted a saját hàztartásodat. Pl.hallottál már a "zero waste" kihívásról? A cél olyan háztartást vezetni, ami nem termel szemetet. De igazából mindegy, ez csak egy példa volt, a lényeg, hogy olyan dolgokat csinálj, amiket Te hasznosnak találsz és szereted is csinálni. Ez elég nagy löketet tud adni az önbizalomnak, önbecsülésnek.
18/29 A kérdező kommentje:
köszönöm! egyébként azt el is felejtettem írni, hogy segített jelentkezni nekem itteni főiskolára. abban nagyon támogat viszont hogy továbbtanuljak, azt nem szívesen nézi ha kemény fizikai munkát végzek.
2018. márc. 7. 23:24
19/29 anonim válasza:
ÚÚÚ, menekülj. De tényleg. Nekem is volt ilyen barátom. Csendes, félénk, nyugodt (bár kicsit hisztis), aki úgy gondolta, hogy a nőnek nem kell se dolgozni, se tanulni, csak hátradőlni és élvezni, hogy a férfi kényezteti. Mindennemű sikerem zavarta, mindenben túl akart rajtam tenni, mindent jobban akart csinálni. Számonkérte rajtam, ha volt rajta kivül is elfoglaltságom. És egyszer sem kiabált velem vagy ütött meg. Mégis leépítette az önbizalmamat, elhitette velem, hogy egy párkapcsolat csak akkor jó, ha nő a férfi árnyékában él.
20/29 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, a tanulásban nagyon támogat. azt nem szereti, ha nehéz fizikai munkát végzek.
2018. márc. 8. 07:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!