Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Haszontalan vagyok. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haszontalan vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
a párom egy fantasztikus ember. az ő lakásában lakok, nem enged dolgozni se, habár van pénzem és az ételt általában én veszem, ő is ugyanúgy "etet", ajándékokkal halmoz el, elvisz ide oda. De én nem tudok adni semmi cserébe. amit tudnék, az nem kell neki.. hiába takarítom ki az egész lakást, fel se tűnik neki.. hiába csinálok neki akármilyen finom ételt, ő sose éhes, nem érdekli nagyon az evés. még szeretkezni se sokszor akar, pedig én jobb híján "felajánlom" minden nap. borzasztóan érzem magam, egy haszontalan kis senkinek. Mit adhatnék neki? vagy mit tehetnék? úgy szeretem és úgy szeretnék neki "jó" lenni. én 23/L ő 24/F.
2018. márc. 7. 22:01
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
66%
nem vagytok egyenlő felek ebben a kapcsolatban, nagyon nem...
2018. márc. 7. 22:04
 2/29 anonim ***** válasza:
20%
Addig voltal neki érdekes amíg meg nem vásárolt.
2018. márc. 7. 22:04
 3/29 A kérdező kommentje:
1. Igen, én is pont ezt írtam le. Választ várok rá, nem másképp megfogalmazva amit leírtam.
2018. márc. 7. 22:06
 4/29 anonim ***** válasza:
80%
Mi az, hogy nem enged dolgozni? Ha ezt akarod, tedd. Sokkal jobb lesz az önbecsülésed, nem fogod magad haszontalannak ill. egy arany kalitkába zárt madárnak érezni.
2018. márc. 7. 22:14
 5/29 anonim ***** válasza:
69%
Menj el dolgozni, legalább részmunkaidőben. Kitartottnak lenni elég megalázó, ahogy te is érzékeled.
2018. márc. 7. 22:16
 6/29 anonim ***** válasza:
45%
#3: vagy tegyél érte, hogy egyenlők legyetek, vagy lépj ki belőle. Mindkettő egyértelmű, nem?
2018. márc. 7. 22:17
 7/29 anonim ***** válasza:
62%
Te azt adod neki, hogy kiélheti rajtad az összes beteg lealázós fantáziáját. Tudniillik hogy te semmire nem mennél nélküle, és ő minden viszonzás nélkül mindent megtesz érted, hát micsoda nagyszerű ember már. Ő a te adósod, nem fordítva.
2018. márc. 7. 22:19
 8/29 anonim ***** válasza:
48%

Hiába vagyok lepontozva, már megszoktam itt a maguktol elszálltak önbecsülés nélküli rondasagoktol, hogy az igazság fáj nekik legjobban.

A pasi leszar téged, a pénzén kívül semmivel nem tud téged kényeztetni. Csak azért latod ilyen csodálatos embernek mert fülig bele vagy esve. Közben pedig csak egy fizut sem kapo takarítónő vagy akit unalmasan megdug néha.

2018. márc. 7. 22:23
 9/29 A kérdező kommentje:
részmunkaidőben szeretnék dolgozni igen. itt amúgy abból is meg lehet élni. és cigányok azok nem vagyunk köszönjük szépen. csak egyszerűen azt mondja egy nőnek nem kellene full time-ban dolgoznia. mivel még azért bőven van pénzem, függeni se függök tőle igazán, munkát, albérletet bármikor tudnék találni. és egyáltalán nem egy szemét, irányítás mániás ember, nem iszik, nem cigizik, sosem emeli fel a hangját, nála nyugodtabb emberrel még nem találkoztam. nem távolságtartó vagy rideg, sokat ölel, puszilgat és mondja (és érezteti is velem) hogy szeret. nem azért tettem fel a kérdést, mert úgy gondolom hogy nem szeret vagy megcsal vagy ilyesmi. nem is gondolom hogy zavarja hogy ennyi mindent ad. csak szeretnék én is érte tenni valamit, és gondoltam kapok ötleteket. azért tettem hozzá ezeket mert érzem azt a tipikus magyar "jóindulatot, egyébként megértem, anno énis így álltam azokhoz akikről azt hittem hogy jobb az életük mint nekem. így ezek tudatában már remélem tudtok adni választ a kérdésemre. :)
2018. márc. 7. 22:30
 10/29 anonim ***** válasza:
12%
Akkor úgy tűnik túl nagy a csend nálatok. Adj neki egy gyereket, akkor majd lesz orditas.
2018. márc. 7. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!