Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti nem szoktatok elbizonytalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem szoktatok elbizonytalanodni olvasgatván ezt a topikot? :D

Figyelt kérdés
Úgy értem mikor szó van megcsalásról, stb... hogy vajon téged nem csal meg a párod? Vagy elgondolkodni, lehet még ő is írt ki ilyen kérdést? Vagy levonni valami következtetést az emberek válaszából, és ennek alapján hozzáállni az emberekhez?
2018. márc. 5. 19:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Viszont, bárhová nézek, ez megy. Mindegy kolléga, főnökeim, barátaim, lakokörnyezetem, csalás hátán csalás. Viszont, soha nem voltam féltékeny.
2018. márc. 5. 20:23
 12/26 anonim ***** válasza:

#9es vagyok

Kérdező, lehet hogy az igazság fájdalmas, de szerintem jobb tudni, mint egy álomvilágban ringatnia magát az embernek.

Vagy a magam részéről sokkal jobban érzem így magam, hogy ha egyszer összejövök egy nővel, akkor tudni fogom mellé, hogy milyen alapjáraton a női természet, és hogyan működnek a dolgok, mintha abban a hitben ringatnám magam hogy "ő az igazi, ő nem olyan, ő sose csalna meg blablabla"

2018. márc. 5. 20:25
 13/26 anonim ***** válasza:
Ti melyik bolygón éltek?
2018. márc. 5. 20:29
 14/26 anonim ***** válasza:
49%
Nem szoktam elbizonytalanodni, inkább mondanám azt, hogy sokszor nagyon örülök, hogy nincsen párkapcsolatom, és nemcsak az itteni kérdések miatt, hanem amit az életben is látok magam körül, elég kiábrándító. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány ismerős párra nézek örömmel, akik példája miatt talán még belekezdenék egy kapcsolatba.
2018. márc. 5. 20:30
 15/26 anonim ***** válasza:
45%
Mivel én a bűnös kategóriába tartozom,én csak reménykedem abban hogy a hülyének nézett fél talán elolvassa :) Legszebb öröm a káröröm.
2018. márc. 5. 20:31
 16/26 anonim ***** válasza:
50%
Nem. Amúgy itt se mindenki lúzer, sok válaszadónak van normális párkapcsolata.
2018. márc. 5. 20:37
 17/26 anonim ***** válasza:
Annyit látok, a megcsalásnak döntő többsége, soha nem derül ki.
2018. márc. 5. 20:40
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Úgy vagyok vele,mint a #4-es. Amikor ezeket a kérdéseket olvasom, mindig el tudok vonatkoztatni magamtól. Valahogy a kérdésmegfogalmazás alapján a kérdést kiírók nagy része (nyilván akinek nem inge...) primitívnek, gyerekesnek vagy nagyképűnek tűnik - teljesen más világ, mint amilyen mi vagyunk.
2018. márc. 5. 20:40
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez úgy van, hogy van mikor hónapokig fel sem jövök erre az oldalra.....

De ha el vagyok kenődve, hogy nekem mennyira sz**är itt olvasgatva jobb kedvem lesz mert rájövök , hogy még k**úrvára sok hasonló szerencsétlen van mint én.

2018. márc. 5. 20:59
 20/26 A kérdező kommentje:
én meg pont fordítva; alapból semmi bajom, azt hiszem minden rendben, feljövök olvasgatni, csak a "fun" miatt, aztán rájövök, hogy amúgy akiről szó van valamelyik kérdésben az akár én is lehetek :D
2018. márc. 5. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!