Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolat elején nem szoktatok elbizonytalanodni, hogy eléggé szeretitek e ehhez a párotokat?
Figyelt kérdés
1 hónapja vagyok együtt a barátommal, és néha elbizonytalanodok , főleg ha rosszabb napjaim vannak, hogy nem vele szeretnék lenni,néha le is mondom ilyen helyzetekben és inkább barátnőzöm. De ha vele vagyok akkor imádom és ha bele gondolok nem tudnék nélküle élni.( évekig a legjobb barátom volt, de aztmondta hogy már nem tudna csak a barátom lenni ) 17/L2010. jún. 29. 20:24
2/2 Timi: ) válasza:
Ajajj,szerintem jobb lenne neked szinglinek lenni még,éld ki magad,ha nincs veled annyira azért nem hiányzik,ha veled van akkor meg dúl a love.
Ha valakit én szeretek,akkor azt mindig szeretem és nem bnőket választok csakhogy ne kelljen vele találkoznom.
Lelkileg eléggé labilis vagy,jobban tennéd ha szórakoznál barátnőznél stb.
De ahogy érzed...
Ne haragudj ha megbántottalak,nem állt szándékomban!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!