Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyós Após probléma. Tiltják tőlem a barátnőm. Mit tegyek? Lentebb bővebben.
Én 24 éves (F) a párom 21 éves. Az elején minden úgy ment ahogy mennie kell, egészen addig, még egyszer csak 3 hónap után azt nem közölték a barátnőmmel, hogy "nem találkozhatsz vele/ ő kiakar használni/ csak meg d*gni akar/ ha valami nem tetszik mehetsz a háztól"
A párom roppantul fél a szüleitől, hogy ki álljon magáért és értünk. Megtettem azt a lépést, hogy eléjük álltam, hogy jobban megismerjenek. Úgy éreztem jól ment mert el engedték velem vacsorázni..1x! Következő alkalomra már megint csak nem engedték el se moziba se semmilyen közös programra. Ötletem sincs már, hogyan puhítsam meg őket és hogyan vegyem rá őket, hogy adjanak 1 esélyt arra ,hogy bebizonyítsam szeretem a lányukat.
Legelőszőr egy olyan nevetséges dologgal álltak a párom elé, hogy azért mert BMW-m van és köztudott, hogy akinek BMW-je van bűnöző. Nevetséges :) Tanácstalan vagyok ötletem sincs már. A párom már 1 olyan kérdést sem mer feltenni nekik, hogy ki e jöhetne a ház elé 5 percre, mert egyből megy a vita és darabokra törik a lelki világát.... és fiatal szülőkről beszélünk 40-43 évesek.
Ennyire előítéletes emberekkel én még nem találkoztam és teljesen nem tudom már mi tévő legyek.
Meghallgatok bármit ami segítene.
(igen és a párom is elmondása és a tettei miatt tudom hogy velem akar lenni csak el uralkodott rajta a félelem hogy ki álljon saját magáért és értünk)
Sajnos már odáig fajult, hogy bujkálva titokban találkozunk. Otthon pedig azt kell mondania havonta 1x van rá lehetőség, hogy a "barátnőjénél alszik".
December eleje óta így megy. Nem volt se közös karácsonyunk se közös hétvégénk se semmi. Nagyon próbára tesz minket de nem adjuk fel.
Segítsetek légyszíves pár tanáccsal ötlettel. Nyitott vagyok mindenre.
Előre is köszönöm a válaszokat.
16-os dehogynincs :D
Mostohaanyám épp ezt játszotta el velem 19-20 évesen is - apám asszisztálával.
Egy barátnőm nem jöhetett át sosem, én sem mehettem sehová. Ha spórolt pénzen elmentem bulizni kéthavonta egyszer már szájhúzás, sértődés, "véletlenül" kizártak, stb.
21 évesen úgy húztam el, mint a sicc.
50 km?! Naja, a csaj nem is AKAR hozzád költözni.
Én is dolgoztam 40 km-ről. Okés, nem volt jó, de még mindig jobb, mint otthon élni :D
“Mostohaanyám épp ezt játszotta el velem 19-20 évesen is - apám asszisztálával.“
Ez az, hogy IS. Húszévesen is. Nem az, hogy mindent engedtek, még ezzel a sráccal is kapcsolat elején, aztán BAMM, hirtelen mindentől eltiltják 21 évesen. Ugyan már, ez a mese. A te történeted más, és ha azt írta volna, hogy folyamat tiltják a csajszit mindentől, azt elhinném, de ez így mese. Krissz meg elhiszi szegénykém.
Látom, mindenki le lett pontozva, akik felvetették, hogy ebben a lánynak is nagyban benne van a keze :)
Pedig ez az igazság.
Eddig mehetett. De most nem mehet sehova, amikor veled menne. 21 éves, tehát nem egy kis iskolás lányról beszélünk.
Nem tudna 50 km-ről dolgozni járni??? Ne már. Hozzánk is tök sokan járnak be naponta busszal, autóval. Ez fél óra! Sokszor hamarabb beérnek, mint más a helyi tömegközlekedéssel.
De nem gyanús a csaj, áhhh, dehogy.
Te ebben az esetben nem sokat tudsz tenni. A barátnődnek kell megtennie a szükséges lépéseket.
Elmondom, nálunk hogy volt. Én válófélben, és a válófélben lévő férfiak anyagi helyzetében voltam. Magyarul egy megveszekedett kanyim sem volt, és a bankszámlám is erősen mínuszba hajlott. Ők meglehetős jólétben éltek. Két nyaraló a Balatonon (akkoriban még ez volt a menő), stb. Egyértelműen az volt tehát a látszat, hogy a családi vagyonra fáj a fogam. A feleségemet megfenyegették, hogy kitagadják, ha nem szünteti meg velem a kapcsolatot. Ő meg azt mondta, dugják föl maguknak a pénzüket, és lelépett velem. Vidékre mentünk, vettünk egy lepukkant házat, amit apránként felújítottam. Ennek sok-sok éve, és anyóséknak azóta is ég a pofájuk, ha találkozunk. Később már akartak segíteni, de soha nem fogadtunk el semmit. Jóban vagyunk egyébként, nagyon rendesek, de továbbra is tartjuk magunkat ahhoz, hogy tőlük nem kell semmi.
Honnan vettek hogy bűnöző vagy mert Bmv -d és ha lecsereled X autóra , mi lesz akkor mi leszel?
Ha van tisztességes munkád nem szólhatnak semmit sem.
Ha valóban tizteseges pénzt keresel...??!! 24 e bmv, biztosítás , telefon stb... a mai világban már én sem bíznék senkiben sem a szülők helyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!