Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyós Após probléma. Tiltják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krissz20 kérdése:

Anyós Após probléma. Tiltják tőlem a barátnőm. Mit tegyek? Lentebb bővebben.

Figyelt kérdés

Én 24 éves (F) a párom 21 éves. Az elején minden úgy ment ahogy mennie kell, egészen addig, még egyszer csak 3 hónap után azt nem közölték a barátnőmmel, hogy "nem találkozhatsz vele/ ő kiakar használni/ csak meg d*gni akar/ ha valami nem tetszik mehetsz a háztól"

A párom roppantul fél a szüleitől, hogy ki álljon magáért és értünk. Megtettem azt a lépést, hogy eléjük álltam, hogy jobban megismerjenek. Úgy éreztem jól ment mert el engedték velem vacsorázni..1x! Következő alkalomra már megint csak nem engedték el se moziba se semmilyen közös programra. Ötletem sincs már, hogyan puhítsam meg őket és hogyan vegyem rá őket, hogy adjanak 1 esélyt arra ,hogy bebizonyítsam szeretem a lányukat.

Legelőszőr egy olyan nevetséges dologgal álltak a párom elé, hogy azért mert BMW-m van és köztudott, hogy akinek BMW-je van bűnöző. Nevetséges :) Tanácstalan vagyok ötletem sincs már. A párom már 1 olyan kérdést sem mer feltenni nekik, hogy ki e jöhetne a ház elé 5 percre, mert egyből megy a vita és darabokra törik a lelki világát.... és fiatal szülőkről beszélünk 40-43 évesek.

Ennyire előítéletes emberekkel én még nem találkoztam és teljesen nem tudom már mi tévő legyek.

Meghallgatok bármit ami segítene.

(igen és a párom is elmondása és a tettei miatt tudom hogy velem akar lenni csak el uralkodott rajta a félelem hogy ki álljon saját magáért és értünk)

Sajnos már odáig fajult, hogy bujkálva titokban találkozunk. Otthon pedig azt kell mondania havonta 1x van rá lehetőség, hogy a "barátnőjénél alszik".

December eleje óta így megy. Nem volt se közös karácsonyunk se közös hétvégénk se semmi. Nagyon próbára tesz minket de nem adjuk fel.

Segítsetek légyszíves pár tanáccsal ötlettel. Nyitott vagyok mindenre.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2018. febr. 28. 09:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
70%
Akkor lehet, hogy tett valamit, amiről te nem tudsz.
2018. febr. 28. 09:59
 12/28 anonim ***** válasza:
85%

A külön költözés miért nem opció?

Nemcsak saját lakásba lehet költözni, vegyetek ki közösen egy kisebb albérletet, vagy akár csak egy szobát neki, de ne maradjon a szülökkel, ha tényleg téged választ.

Ha arra vársz, hogy elöször neked meglegyen mindened (lakás), akkor idöközben annyira megdolgozzák öt - mivel még közel sem felnött ember pszichikailag, hanem egy megfélemlített kislány -, hogy addigra már egyáltalán nem mer még csak szóba állni sem veled.

2018. febr. 28. 09:59
 13/28 anonim ***** válasza:
80%
Holnap menj el hozzájuk, csengess be és kérd el a lányt a szülőktől, hogy szeretnéd elvinni vacsorázni. Esetleg az anyukának vigyél egy kisebb csokrot.
2018. febr. 28. 10:04
 14/28 anonim válasza:
69%
Szerintem találkozz többet a szüleivel. Ha a szemedbe megy a jópofi akkor nem lesz vita, és pár alkalom után talán megenyhülnek ha tényleg megismernek. Csak menj át egyik délután a barátnődhöz, üljetek le a nappaliban, beszélgessetek együtt, segíts apukának ház körül, anyukának konyhában, lényeg hogy ne nyalj közbe de nem zárkózzatok be ketten a szobába. Próbálj barátkozni a szülőkkel, közben légy önmagad!!
2018. febr. 28. 10:14
 15/28 A kérdező kommentje:
Megpróbálok személyesen hatni rájuk. Végülis veszteni valóm nincsen.
2018. febr. 28. 11:13
 16/28 anonim ***** válasza:
33%

“Én 24 éves (F) a párom 21 éves. Az elején minden úgy ment ahogy mennie kell, egészen addig, még egyszer csak 3 hónap után azt nem közölték a barátnőmmel, hogy "nem találkozhatsz vele/ ő kiakar használni/ csak meg d*gni akar/ ha valami nem tetszik mehetsz a háztól"

Ilyen nincs. Szerintem a kiscsaj több vasat tart a tűzben, de neked azt mondja, hogy anyucikája hirtelen nagggggyon szigorú lett, így aztán ne keresd őt otthon, ő is csak ritkán mehet hozzád... közben vígan dugja őt a másik pasija. Jó reggelt, kicsi Krissz.

2018. febr. 28. 11:43
 17/28 anonim ***** válasza:
53%

Ja tehát dolgozik, mégsem lép?

Hát akkor még nem fáj neki eléggé, különben elhúzna tőlük.

Nem baj, majd még jobban tönkremegy benne.

2018. febr. 28. 11:48
 18/28 anonim ***** válasza:
Mondja azt, hogy elmegy a barátnőivel moziba, és közben veled találkozzon;ha nincs más megoldás. Esetleg a barátnők segíthetnének is neki; hogy odamennek a barátnődék háza elé, és akkor elmennek együtt oda, ahol te vagy, aztán a barátnők lemorzsolódnak onnan, elillannak. Nem köteles számot adni arról a barátnőd, hogy pontosan hova megy; a kilakoltatással meg zsarolják őt a szülei; na szép. Tulajdonképpen felháborító. Gyorsan el kéne költöznie onnan, mert hogy ennyire sakkban van tartva, ez borzasztó.
2018. febr. 28. 11:49
 19/28 anonim ***** válasza:
28%
*ha BMW-d van, akkor nem tudnál valami albit fizetni, vagy a csaj nem költözhetne hozzátok ő, ahol meg van becsülve?
2018. febr. 28. 11:50
 20/28 A kérdező kommentje:
a munkája miatt nem megoldható, hogy hozzám költözzön. 50kmr távolság van köztünk.
2018. febr. 28. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!