A párom kibeszél az anyjának olyan mint ha vele élne egy parkapcsolatot én meg lennek az utolsok kozott avagy " A cseléd " szerintetek ez normalis?
Hagyd ott. Menekülj, amíg nem késő...
Az ilyen anyuci pici fia típus nem fog megváltozni. Mindig az anyja lesz az első. Nem derült ki, hogy van-e már gyereketek, de ha nincs, akkor ne is szülj neki, mert utána sem fog változni a helyzet, hidd el...
Hát itt nem "siedtél", hanem alapból katasztrófa a helyesírásod. Ennek ellenére azt mondom, állj a pároddal szemben a sarkadra, és ne az anyós diktáljon, ha egyelőre ott kell laknotok, akkor sem.
Sokszor azt gondolom, hogy ilyen nincs. De ezek szerint mégis van.
Legalább ne magyarázkodnál a helyesírási hibák miatt. Nem azért írsz így, mert siettél, hanem mert egy buta, aluliskolázott nő vagy.
Bezzeg "wenesbe" járni megvan az eszed. Az "annya"!
Elismerem, hogy tele a világ szemét, sunyi anyóssal, de ilyen tuskó menyekkel is, mint amilyen te vagy. Gondolkozz már el rajta, hogy talán ezért nem kedvel. Nem mindenkinek van energiája az ilyen műveletlen emberekhez, és elítélni se tudom érte, amiért nálad jobb nőt képzelne a fia mellé.
Persze, és biztos az a megoldás, hogy ilyen sz@r kapcsolatba gyereket vállalsz!
Nem is feltétlenül az, hogy előrébb tenné a gyereknél (megjegyzem, nem kizárt, mert ha téged háttérbe szorít ha az anyjáról van szó, akkor azt a gyereket, akit te szültél, miért ne?). Inkább az, hogy annyi kérdést olvasni itt arról, hogy egy gyerekkel kapcsolatos akármilyen kérdésben nem ért egyet a nő és az anyósa, és hogy melyiküknek van igaza, ki mond hülyeséget, ki túlozza el, stb. És ilyenkor mindig az az első kérdés, hogy "mit szólt ehhez a párod?" El tudod képzelni a te párodról, az alapján, amit itt leírtál, hogy valaha neked adjon igazat, és kiálljon melletted egy ilyen helyzetben...?
Persze nem ismerem anyósodat, nem tudom, mennyire van egyáltalán megindulva azért, hogy nagymama lehessen...de ha igen, és bele akar majd szólni a dolgokba, és a párod majd akkor is neki ad igazat, az még rosszabb lesz, mint a mostani helyzet.
Az emberek alapvetően nem változnak meg. Kisebb változások lehetnek, de senki nem bújik ki a bőréből. Ő sem fog.
(1. voltam)
Haggyad ott a csába,menny külön, majd bódog lesz az annyàval.
Szerintem nem, ez nem normàlis. De hogy te hüle vagy-e? Bocs de az íràsképed alapjàn eléggé :D
Kezdves kritizáló! Gyorsan írtam ! Ha nem vennéd észre próbálok nyugodtan írni és értelmesen mert most nem aza a helyzet hogy én nyugodtan gépelgessek. volt mikor külön éltünk és távolrol is irányítani akarta a fiát nem veszi észre a párom de nagymértéküen befolyásolja !
Érzelmileg zsarolja. Már többszőr kinyílvánítottam a véleményemet de szart se ért ha így fogalmazhatok . Bármit teszek csinalok semmi se jo nekik mint a királynő és a hercege akik befogtak egy nőt alatvalónak azt hozzátéve a párom kiszolgáltatja magát velem akár egy cd kell neki pár lépésről én aljak fel az ágyrol es agyam oda neki . Mert az ő csaladjában ez volt a szokas hogy az asszony kiszolgálja az embert arrol nem ia beszélve hogy mindent maga után hagy és anYós utánna kiabálva miért van kupi mondom a kedves fia ! Erre ő hát akkor itt is kupii lehetne . Könyőrgöm én nem csicskának jelentkeztem ! Hogy én mások alol ganézzak ha kell ha nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!