Úgy érzem semmibe vesz a családom, olyan vagyok mint egy cseléd. Nem tudom mit rontottam el és hogy mit csináljak most?
3 gyerekem van. 7,5,2. a kicsi egész nap üvölt,csapja magát a földhöz. az 5 évesnek legalább 5x kell szólnom h meghalljon. a 7 éves pedig ordibál velem,ha valami nem tetszik neki: csúnya vagy,hülye vagy,utállak!
annyira kimerültem már h utálok felkelni is. ráment a gyomromra az idegesség folyton hasmenésem van,fáj a gyomrom...
nem tudom hol rontottam el.. jól élünk,szép szobájuk van,jut rendesen ételre,programokra. nem kényeztetjük őket,nem is követelőznek olyan probléma nincs.
egész nap értük robotolok-házimunka,játék,tanulás-és egy jó szót sem kapok.. amióta a nagy megszületett,itthon vagyok. nem dolgozom,nem tanulok,el sem járok.. lehet pont ez a baj? mármint,valószínüleg akkor sem tisztelnének jobban ha magamra is szánnék időt,de legalább engem nem bántana annyira..
minden ötlete szívesen fogadok! most az a terv,hogy szeptembertől új életet kezdek,megy a kicsi is bölcsibe hogy magammal is foglalkozhassam végre
Neveletlenek a gyerekeid.nincsenek megnevelve, nincsenek megtanítva a felnőttel szembeni viselkedésre, csak nőnek mint a gaz. Nem a böli dolga, hogy megneveljék, hanem a tiéd.
Csodálkozom, hogy a férjed nem bukott még ki.Én nőként nem bírnék fél óránál többet ilyen családban.Vagy beszólnék, de akkor elég keményen. Mi az, hogy az édesanyjukkal így beszélnek. Vagy bárkivel szemben a családban?
Mi az, hogy egy gyerek egész nap üvölt,a másik meg ordibál?
Milyen játék, vagy tanulás folyik szerinted?
3 gyerek nem cseléd lét.
A szülőnek az a dolga, hogy a gyerekét megnevelje. Hogy attól, mert gyerekek vannak a családban, a felnőttek akár a vendégekkel nyugodtan normálisan tudjanak csevegni, beszélgetni.Az otthon nem állatkert.
Szigorúbbnak kéne lenned,valami büntit kellene kitalálnod,vagy apucit bevonni a fegyelmezésbe...
Megkéne nyugtatnod magad! Nem jó hogy már hasmenésed is van a stressztől! Hívd át valaki rokonodat ,családtagodat,néha passzold le a gyerekeket!
Esetleg egy picit utánanézhetnél hogy milyen gyereknevelő büntető módszerek vannak!
Menj vissza dolgozni, 2évest már berakhatnád bölcsibe, hogy a többi korabelivel már szocializálódjon.
Egyébként nagyszülők vannak,akik néha vigyázhatnának rájuk?
Igenis kell néha a szigor is.Megbűntetheted kicsit őket nyugodtan, hogy csúnyabeszédért nem jár mese és játszótér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!