Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátnőm porig aláz azzal, hogy velem veteti meg a női dolgait?

Figyelt kérdés

A munkahelyemhez közel van egy Rossman, és többször volt már, hogy konkrét terméknevet közölt, hogy azt vegyem be, ilyen-olyan sminktermékeket, és már a konkrét színt is kinézte, és hogy ÉN vegyem meg munka után. Nekem baromi megalázó sminkekkel beállni a kasszához. Volt, hogy szóltam neki, hogy vegye meg magának, akkor az jön, hogy nekem esik útba. Mondtam, hogy nagyon kellemetlen, megaláz ez a dolog férfiasságomban, de erre csak röhögött, és azt mondta, hogy nézzek magamba, ha ennyire kis bizonytalan vagyok az identitásomban, hogy ennyi megingat. És ezek után is küldözget. Szerintem más férfi nem tenne meg ilyet, és egy ilyen beszólásért a dominánsabb fajta még a kezét is eltörné.

Mit tegyek? Hogyan oldhatnám meg sértődés nélkül?

2018. febr. 26. 18:23
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Puhaphöcs vagy. Ez a rinya férfiatlan, nem az, hogy megveszel egy szempillaspirált.

A kéztördelés pedig nem dominancia, hanem agresszívitás.

2018. febr. 27. 10:30
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Párom simán bement magától (!) a MAC-be és megvette amit kinéztem csak sokaltam az árát ;). Tényleg valami gond lehet, ha ennyi megingatja a férfiasságát valakinek. A kutya sem nézi mit veszel, az eladók meg pláne nem. De ha ennyire frusztrál simán kérj segítséget az eladó csajoktól, hogy a baratnőd mit kért és merre találod. Én is vásároltam úgy, hogy mellettem pasi nézegette a női arckrémeket, gondolom valakit megakart lepni vele. Vagy csak ő intézte a bevásárlást. Tesóm is vett anyunknak egy szérumot amit használ, mert névnapja volt és azzal lepte meg. Semmi férfiatlan nincs ebben
2018. febr. 27. 11:48
 33/33 anonim ***** válasza:

Akkor csatlakoznék a többiekhez:

Ahol a párom dolgozik, olcsóbbak a sminkek. Átutalom neki a pénzt és ő megveszi nekem a kis imádott rúzsaimat, szenhéjpúdereimet, stb. És egyszer nem jutott eszébe, hogy férfiatlan lenne ettől, sőt egy pasi kollégája nem szólt be neki miatta.

Kéztördelés? Velem próbálkozhatnál, azt hiszem sírva futnál el utána. Idióta.

2018. febr. 27. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!