Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért aláz meg ennyire?

Figyelt kérdés
Négy éve ismerem, ezalatt a négy év alatt mintha csak én szerettem volna. Nincs őnbizalmam se. Folyton megalázott, és kihasznalt stb. Ezalatt a négy év alatt beszelgetettek na sokkal és volt, hogy találkozgatott. És volt amit tudtam is, én nem beszéltem se senkivel. Amúgy is nagyon zarkozott voltam mindig egyedul. De egyszer felhívott a munkatarsam aki fiú es sok volt a beszélgetés idő, munkaval kapcsolatos san ment a beszed, de egyböl levagta, hogy megcsaltam es adott egy akkor a pofont is, hogy meg most is fajt. Jogtalanul zsarol, vadol, fenyegetizik. Egy jó kuslányt bant. Lelkileg is. Miért szeretem, miert szereti valaki az ilyen embert, miert kőtődőm hozzá, es a jót latom benne?
2018. jan. 3. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert nem szeret téged, és élvezi hogy bánthat. Te pedig szerencsére hagyod is neki, és szereted, nem csinálsz semmit. Tökéletesen összeilletek. Valami eléggé baj van nálad, nagyon szét leszel továbbiakban is szivatva, ahogy eddig.
2018. jan. 3. 21:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Most nem értem. Megcsaltad? Vagymi van?
2018. jan. 3. 21:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Tehát ő csalt meg (nem is egyszer),de ha te beszélsz egy férfi kollégáddal, akkor meggyanúsít, hogy félreléptél?!

Azért kötődsz hozzá, mert nem szereted magad, ezért nem is tartod magad elég fontosnak ahhoz, hogy kilépj egy olyan kapcsolatból, amiben nincs szeretet, tisztelet, ami lehúz ahelyett, hogy építene. Neki meg jó így, mert kivesz belőled "mindent".

2018. jan. 3. 22:03
 4/10 anonim ***** válasza:
LÉPJ LE. MOST.
2018. jan. 3. 22:29
 5/10 anonim ***** válasza:

És te ezt 4 éve tűröd?

Az önbecsülésed meg elvitte a cica?

2018. jan. 3. 23:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Miért ne, ha errre van igényed? (Tudod ez a szerelem.)
2018. jan. 3. 23:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Miért szeretem, miert szereti valaki az ilyen embert, miert kőtődőm hozzá, es a jót latom benne? - azert mert erzelmileg egy 5 eves szintjen vagy, talan azert mert nem volt gyerekszobad, mert a szuleid bantalmaztak vagy apad fajtalankodott veled, ki tudja mi az oka, nagyon sok mindentol fugg, hogy valakibol olyan onmagara semmit sem ado, az aldozati barany szerepet ingyen es ujjongva felvevo ember legyen, mint te

Miért aláz meg ennyire? - mert HAGYOD!

pislakol a feny az alagut vegen, 4 evig turted es most jott el a pont, hogy a gondolat szikraja megcsillott es megfogalmazodott benned a kerdes, hogy lehet hogy ez igy nem jo? lehet hogy ez igy nem normalis?

abba ne hagyd az ebredezest, tessek egy kis onismeretet gyakorolni, ha egyedul nem megy kerj segitseget szakembertol, guglizz a temaban, uj ev, uj tervek, meg sokra viheted, meg megjohet az eszed es akkor azonnal kilepsz ebbol a takony kapcsolatbol, megembereled magad es talan valami normalis ferfit is talalsz aki mellett boldog lehetsz

2018. jan. 4. 00:03
 8/10 A kérdező kommentje:
En jó vagyok, folyton en szivok, ö beszel es engem gyanusit. Mindig mindenki csak bantott igen, rossz kislanykirom is volt. Meg is itt is en szivok. Nem is voltak fiu barataim se, soha de amikor együtt voktunk neki neg akkor is volt. Elisment.találkozgatott massokal valamikor el us mondta. Volt csók is valamelyiknel. Negy ev alatt engem neg nen ismert, meg. Nem eleg a bajim, sokat puszaltak hollott lehettem volna en is szep kislsny, sjnis most nem tudok elnenni szsjemvethezz en fizzesek is amiket tettek vélem az emberek. Meg, h nincsenek barataim.
2018. jan. 4. 06:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem tőtődik vélem senki
2018. jan. 4. 06:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Miért nem hagyod ott? Ha egyszer a saját bevallásod szerint is megaláz és megpofoz...ez elég egyértelmű ,hogy csak tárgyként kezel. Inkább az a kérdés, hogy miért hagyod ,hogy megalázzanak? Az nem szerelem ha telibe verem a másikat.
2018. jan. 4. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!