Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátnőm porig aláz azzal, hogy velem veteti meg a női dolgait?

Figyelt kérdés

A munkahelyemhez közel van egy Rossman, és többször volt már, hogy konkrét terméknevet közölt, hogy azt vegyem be, ilyen-olyan sminktermékeket, és már a konkrét színt is kinézte, és hogy ÉN vegyem meg munka után. Nekem baromi megalázó sminkekkel beállni a kasszához. Volt, hogy szóltam neki, hogy vegye meg magának, akkor az jön, hogy nekem esik útba. Mondtam, hogy nagyon kellemetlen, megaláz ez a dolog férfiasságomban, de erre csak röhögött, és azt mondta, hogy nézzek magamba, ha ennyire kis bizonytalan vagyok az identitásomban, hogy ennyi megingat. És ezek után is küldözget. Szerintem más férfi nem tenne meg ilyet, és egy ilyen beszólásért a dominánsabb fajta még a kezét is eltörné.

Mit tegyek? Hogyan oldhatnám meg sértődés nélkül?

2018. febr. 26. 18:23
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
96%
Nőj fel.
2018. febr. 26. 18:24
 2/33 anonim ***** válasza:
93%
Más férfinak az se esik nehezére, ha tampont vagy betétet kell vennie a barátnőjének. Szerintem is nőj fel.
2018. febr. 26. 18:26
 3/33 anonim ***** válasza:
97%

"egy ilyen beszólásért a dominánsabb fajta még a kezét is eltörné"

Hát rohadtul nagy bajok vannak veled. Tényleg fel kéne nőnöd.

2018. febr. 26. 18:26
 4/33 anonim ***** válasza:
95%
🙂 Ez ugye troll kérdés?
2018. febr. 26. 18:27
 5/33 A kérdező kommentje:
A tamponnál legalább tudják, hogy nem az enyém.
 6/33 anonim ***** válasza:
10%

Meg nem tenném ill lenne egy határ szigorúan! De ha gyenge vagy akkor vigyél egy cetlit hogy lássák legalább hogy ehhez gőzöd sincs..

Én tuti bedobnék egy felest előtte :D

7/33 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem, az a problémád, hogy ezeket a vásárlásokat ugráltatásnak veszed. Szerintem semmi gond nincs azzal, ha egy férfi sminkcuccokat vesz. Más férfi még tampont is probléma nélkül képes venni a párjának. Ne legyél gyerekes. Egyébként is, miért foglalkozol ennyire mások véleményével?
2018. febr. 26. 18:28
 8/33 anonim ***** válasza:
88%
Nekem párkapcsolatban fel sem tűnnének ezek a dolgok. Most kajak mivel aláz téged porig, ha leugrasz a sminkért, szemfestékért, női parfümért, bármiért? Érdekes, érdekes, nekem eszembe sem jutna ezen problémázni.
2018. febr. 26. 18:32
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom kamukérdés, de ha nem, akkor meglepő, hogy ilyen szánalmas fiúcska létedre egyáltalán van barátnőd :'D Egy normális, FELNŐTT férfi, aki mentes az ilyen hülye komplexusoktól, nem kattog ilyeneken. Az én párom is megvesz nekem bármi női cuccot, ha kérem, és ettől aztán nem törik meg a férfiassága.

Ha neked igen, akkor megsúgom, benned semmi férfiasság nincsen, csak véletlenül farkad nőtt.

2018. febr. 26. 18:33
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

"de erre csak röhögött, és azt mondta, hogy nézzek magamba, ha ennyire kis bizonytalan vagyok az identitásomban, hogy ennyi megingat."

Teljesen igaza van.

2018. febr. 26. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!