Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátnőm porig aláz azzal, hogy velem veteti meg a női dolgait?
A munkahelyemhez közel van egy Rossman, és többször volt már, hogy konkrét terméknevet közölt, hogy azt vegyem be, ilyen-olyan sminktermékeket, és már a konkrét színt is kinézte, és hogy ÉN vegyem meg munka után. Nekem baromi megalázó sminkekkel beállni a kasszához. Volt, hogy szóltam neki, hogy vegye meg magának, akkor az jön, hogy nekem esik útba. Mondtam, hogy nagyon kellemetlen, megaláz ez a dolog férfiasságomban, de erre csak röhögött, és azt mondta, hogy nézzek magamba, ha ennyire kis bizonytalan vagyok az identitásomban, hogy ennyi megingat. És ezek után is küldözget. Szerintem más férfi nem tenne meg ilyet, és egy ilyen beszólásért a dominánsabb fajta még a kezét is eltörné.
Mit tegyek? Hogyan oldhatnám meg sértődés nélkül?
"egy ilyen beszólásért a dominánsabb fajta még a kezét is eltörné"
Hát rohadtul nagy bajok vannak veled. Tényleg fel kéne nőnöd.
Meg nem tenném ill lenne egy határ szigorúan! De ha gyenge vagy akkor vigyél egy cetlit hogy lássák legalább hogy ehhez gőzöd sincs..
Én tuti bedobnék egy felest előtte :D
Gondolom kamukérdés, de ha nem, akkor meglepő, hogy ilyen szánalmas fiúcska létedre egyáltalán van barátnőd :'D Egy normális, FELNŐTT férfi, aki mentes az ilyen hülye komplexusoktól, nem kattog ilyeneken. Az én párom is megvesz nekem bármi női cuccot, ha kérem, és ettől aztán nem törik meg a férfiassága.
Ha neked igen, akkor megsúgom, benned semmi férfiasság nincsen, csak véletlenül farkad nőtt.
"de erre csak röhögött, és azt mondta, hogy nézzek magamba, ha ennyire kis bizonytalan vagyok az identitásomban, hogy ennyi megingat."
Teljesen igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!