Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátnőm porig aláz azzal, hogy velem veteti meg a női dolgait?

Figyelt kérdés

A munkahelyemhez közel van egy Rossman, és többször volt már, hogy konkrét terméknevet közölt, hogy azt vegyem be, ilyen-olyan sminktermékeket, és már a konkrét színt is kinézte, és hogy ÉN vegyem meg munka után. Nekem baromi megalázó sminkekkel beállni a kasszához. Volt, hogy szóltam neki, hogy vegye meg magának, akkor az jön, hogy nekem esik útba. Mondtam, hogy nagyon kellemetlen, megaláz ez a dolog férfiasságomban, de erre csak röhögött, és azt mondta, hogy nézzek magamba, ha ennyire kis bizonytalan vagyok az identitásomban, hogy ennyi megingat. És ezek után is küldözget. Szerintem más férfi nem tenne meg ilyet, és egy ilyen beszólásért a dominánsabb fajta még a kezét is eltörné.

Mit tegyek? Hogyan oldhatnám meg sértődés nélkül?

2018. febr. 26. 18:23
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
94%

"Mondtam, hogy nagyon kellemetlen, megaláz ez a dolog férfiasságomban" -???

"erre csak röhögött, és azt mondta, hogy nézzek magamba, ha ennyire kis bizonytalan vagyok az identitásomban" - Igaza van!

"Szerintem más férfi nem tenne meg ilyet, és egy ilyen beszólásért a dominánsabb fajta még a kezét is eltörné" - Jesszus, hol élsz te? (ezt az agresszív fajta teszi meg maximum) A domináns kész tények elé állítja, és elmondja hogy nem teszi meg és nem kifogást keres.

"Hogyan oldhatnám meg sértődés nélkül?" - Azt hittem azt fogod írni, hogy kéztörés nélkül, hogyan oldhatnád meg.. :( :D

Hát.. nézd az a véleményem, hogy a barátnődnek igaza van.. Én pasiként írom, hogy szívesen megtenném a csajomnak ha ilyet kérne.. mi ciki van ebben?:) Most őszintén.. neki viszed, nem magad fogod kipingálni :D de még ha magad is pingálnád ki akkor sem lenne senkinek köze ehhez. Nem tudom, hogy vagy vele, de én egy fehérneműboltba is simán bemegyek és nézelődök valami csinos darabot a barátnőmnek, volt, hogy mellé lőttem és nem tetszett neki amit vettem.. vagy méretproblémás lett, de nem éreztem cikinek amikor ilyen helyen vásároltam, ráadás az eladólányok is kedvesek voltak. Szóval nem hiszem, hogy izgulnod kellene.. de ezt a kéztörős agresszív maszlagot meg baromi gyorsan felejtsd el, mert szánalmas dolog!

2018. febr. 26. 18:41
 12/33 anonim ***** válasza:
95%
Csatlakozom az előttem szólókhoz. A férjemnek sem esik nehezére, ha véletlenül őt kérem meg, hogy vegyen nekem valami női cuccot, ha úgy praktikusabb. Felnőtt ember ezen nem kattog, a férfiasság nem azon múlik, hogy mit veszel a boltban.
2018. febr. 26. 18:42
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Magadtól is tudhatnád a választ. Hány éves vagy?
2018. febr. 26. 18:46
 14/33 anonim ***** válasza:
96%
A tamponnál is lehet azt gondolni, hogy a tied (pl. a s.ggedbe dugod pálinkásan :D). Szóval ez hülyeség. Másrészt meg ne szenvedj már ezen. Az a kasszás észre se veszi, hogy mit veszel és fiú vagy-e... pont nem érdekli.
2018. febr. 26. 19:00
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Tehat ugy gondolod,hogy a rossmannos dolgozoknak es vasarloknak egyeb gondjuk sincs ,mint azt nezni es azon filozni,hogy te mit vasarolsz?

Kerlek..

2018. febr. 26. 19:01
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam venni a páromnak dezodort, vagy borotvát, még alsógatyát is... És akkor mi van? Hidd el a kasszást cs_szettül nem érdekli, mit veszel.
2018. febr. 26. 19:02
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet a gondja a kérdezőnek,hogy azt találják hinni,hogy neki kell. Nem hiszik azt,nem is igen foglalkoznak vele. Fizess,távozz,jöjjön a következő vásárló,teljen már le a munka idő, kb. ez járhat a pénztárosok fejében.
2018. febr. 26. 19:08
 18/33 anonim ***** válasza:
24%
Vegyél mellé 2 sört vagy egy kék színű holmit, hogy fel se merülhessen bennük, hogy meleg vagy.
2018. febr. 26. 19:15
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Akkor neked az is ciki ha egy nő borotvahabot meg óvszert vesz? Nagyon gáz vagy :-)

A párom barmit megvesz neki csak az a kikotese hogy pontosan irjam le mi kell, markanev, szin stb. hogy jot hozzon. De benne meg nem merult fel h emiatt meleg lenne :-D

2018. febr. 26. 20:01
 20/33 anonim ***** válasza:
97%

Türelmes nő, én már rég kidobtalak volna, komplexusos idióta :D

Én is meg szoktam kérni a barátomat, hogy hozzon körömlakkot vagy kézkrémet, mivel neki 2 perc munka közben is kiugrani, nekem meg félórás kerülő lenne.

2018. febr. 26. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!