Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátnőm porig aláz azzal, hogy velem veteti meg a női dolgait?
A munkahelyemhez közel van egy Rossman, és többször volt már, hogy konkrét terméknevet közölt, hogy azt vegyem be, ilyen-olyan sminktermékeket, és már a konkrét színt is kinézte, és hogy ÉN vegyem meg munka után. Nekem baromi megalázó sminkekkel beállni a kasszához. Volt, hogy szóltam neki, hogy vegye meg magának, akkor az jön, hogy nekem esik útba. Mondtam, hogy nagyon kellemetlen, megaláz ez a dolog férfiasságomban, de erre csak röhögött, és azt mondta, hogy nézzek magamba, ha ennyire kis bizonytalan vagyok az identitásomban, hogy ennyi megingat. És ezek után is küldözget. Szerintem más férfi nem tenne meg ilyet, és egy ilyen beszólásért a dominánsabb fajta még a kezét is eltörné.
Mit tegyek? Hogyan oldhatnám meg sértődés nélkül?
Kamu kérdés.
Ha meg nem, akkor valóban nagyon gyenge lábakon áll az a férfi öntudat nálad :DD
Tudod egyszer megkérdeztem egy szupermarketben pénztáros ismerősömet hogy mennyire szoktak feltűnni nekik a "furcsa" vásárlások. Tudod, amiktől mindenki retteg, hogy férfiként tampont, sminket, női dezodort kéne vennie, hogy kamaszként óvszert vagy síkosítót vesz, na meg a fura termékpárosítások amikor pont úgy alakul a vásárlás hogy egyszerre veszel gumit szexhez és uborkát a salátához amit holnap ebédelsz, tampont a csajodnak és pálinkát a haver szülinapjára vagy zsepit és bonbont Valentin-napon mert meg vagy fázva és hétvégén van anyád névnapja.
Azt mondta, messze nem szeretik ők ezt a melót annyira hogy érdekelje őket ki mit vesz, örülnek minden nyugis vásárlónak aki lemérte a zöldségeit, nem akar 2012-ben lejárt kuponokat beváltani és van fedezet a kártyáján.
Hidd el, 10 másodpercen belül elfelejtik az arcodat és a kosarad tartalmát is.
Magadat alázod meg azzal hogy hisztizel és a gyenge férfiasságod miatt nem vagy képes a barátnődnek segíteni. Az én barátomat a világ legférfiasabb emberének tartottam amikor otthon fetrengtem görcsölve és felajánlotta hogy elmegy a kisboltba tamponért és csokiért. Viszont a kéztörés nem a dominancia hanem az uralkodásvágynak, az önkontroll és az indulatkezelés teljes hiányának és az aggressziónak a jele, amitől nem férfiasnak néznélek hanem mélységesen betegnek, és egy levegővel dobnálak ki és jelentenélek fel.
Micsoda kihívások vannak az életedben. Egy drogériába vásárolj be, huha.. Ennél nehezebb projektekkel remélem nem találkozol.
Az eltörném a kezét..
Ez szerinted menyire megfontolt elszólás egy felnőtt férfitől?
Én nő vagyok, soha nem kérnék ilyet mert magam elintézem a dolgaim mindig. De nem tartom kivitelezhetetlennek.
"megaláz ez a dolog férfiasságomban"
Tényleg nem akarlak megbántani, de elég bizonytalan lábakon állhat a férfiasságod, ha ettől meginog.
"Hogyan oldhatnám meg sértődés nélkül?"
Szerintem róbáld meg helyretenni a fejedben, hogy attól, hogy smink cuccokat veszel a barátnődnek, még pont annyira férfi maradsz, mint én nő, ha borotvahabot veszek a barátomnak. xD
"megaláz ez a dolog a férfiasságomban"
Khm...hogy midben? Egy férfi tisztában van a férfiasságával és nem jelent neki gondot női termékek vásárlása. Te csak egy éretlen kis kuki vagy.
"más férfi nem tenne meg ilyet"
De, megtenne. És meg is teszik.
Ez pedig a FELNŐTT párkapcsolatok kategória, úgyhogy ezzel az óvodás gondolkodással fáradj át a tinikhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!