Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért tartják papucsnak azt a férfit aki segít a barátnőjének főzni mosni takarítani?
Figyelt kérdés
Papucsság nem itt kezdődik hogy a férfi ugyan úgy főz mos takarít mint a nő. Nőnek születtem de igenis jól esik elvárom ,hogy ne abból álljon az életem hogy egy férfira főzök mosok takarítók hanem a párom is csinálja ezeket,segítsen. Igazságtalannak tartanám hogy mind a ketten dolgozunk de amikor én haza megyek szakadjak meg a házimunkában míg ő pihen. Nem azért született valaki nőnek szerintem hogy a férfiakat szolgálja és behodoljon ,alarendelje magát neki. Szóval nem az a papucs aki segít hanem akinek nincs önálló gondolata akinek minden lépését irányítani kell. Kapcsolat abból áll ,hogy két ember kölcsönösen tisztelő egymást szerti és egyenlő felkent tekint a másikra. Egyik fél sem akarja maga alá gyűrni a párját hogy alárendelődjön neki.2018. febr. 24. 21:57
21/21 A kérdező kommentje:
Ha én nem szólok bele a párom döntésebe hogy mit miért tesz akko ő se szóljon bele hogy én mit miért teszek ne ossza az észt ne dirigaljon. Persze vannak dolgok amiket KÖZÖSEN KELL megoldani és nem úgy hogy a férfi dönt irányít utasít rá erolteti akaratát a nőre. Vannak problémák amit csak én tudok megoldani egyedül meg a férfi külön és vannak közös Problémák amit együtt és úgy hogy nem nyomjuk el a másik felet
2018. febr. 25. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!