Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak miért tartják papucsna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért tartják papucsnak azt a férfit aki segít a barátnőjének főzni mosni takarítani?

Figyelt kérdés
Papucsság nem itt kezdődik hogy a férfi ugyan úgy főz mos takarít mint a nő. Nőnek születtem de igenis jól esik elvárom ,hogy ne abból álljon az életem hogy egy férfira főzök mosok takarítók hanem a párom is csinálja ezeket,segítsen. Igazságtalannak tartanám hogy mind a ketten dolgozunk de amikor én haza megyek szakadjak meg a házimunkában míg ő pihen. Nem azért született valaki nőnek szerintem hogy a férfiakat szolgálja és behodoljon ,alarendelje magát neki. Szóval nem az a papucs aki segít hanem akinek nincs önálló gondolata akinek minden lépését irányítani kell. Kapcsolat abból áll ,hogy két ember kölcsönösen tisztelő egymást szerti és egyenlő felkent tekint a másikra. Egyik fél sem akarja maga alá gyűrni a párját hogy alárendelődjön neki.

#férfi #nő #kapcsolat #papucs #egyenlő felek
2018. febr. 24. 21:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
4%

Én megcsinálom a főzést takarítást ha ő meg az autószerelést ,meg a hegesztést, betonozást, ásást, bútorszerelést. De nem csinálja meg, szóval ő neki marad a női munka az enyém meg a férfi,és nem panaszkodik egy csepett sem,hanem boldogan teszi a dolgát.

Mellesleg komoly tanulmányok vannak arról,hogy a nők egy része hadakozik azért hogy a férje csinálja a női munkát aztán mikor ezt eléri,és látja hogy hamupipőkézik a férje ,akkor bár szavakban megdicséri,de közben tudat alatt megutálja , nem látja férfiasnak,elmúlik a szexuális vonzereje, elmúlik a varázsa a férfiassága és szépen megcsalja valami macsóval aki lazán semmibe veszi a kéréseit. És ez egy nagyon gyakori felállás.

Most lehet lepontozni kedves feminista hölgyek de sajnos az a tapasztalat ,hogy fogalmatok sincs mit akartok ezért kell egy irányító egy férfi aki megmondja mi lesz a felosztás a családban.

2018. febr. 25. 10:52
 12/21 A kérdező kommentje:

Soha nem értettem azokat akik ezzel a hülye példákkal jönnek h hegesztes autószerelés betonozás bútorszereles. Ugy irod mint ha minden férfi kötelező jelleggel kell hogy tudja ezeket és minden nap csinálja. Bútort tudok szerelni nem nagy ördöngösség . Autót is tudnék ha valaki megtanít rá plusz végeztetni és betonozni is. Attól én nem nézek fel egy férfira mert ezeket csinálja. Számomra nem attól lesz valaki férfi hogy huuuu betonozik meg hogy csak “férfi “ munkát végezzen. Igenis elvárom ha én 8 órát setalgatok a munkám miatt és ő is 8 órát dolgozik igen is ő is fozzon meg néha takarítson segítsen. Azért mert no vagyok meg nem kell egyedül csinálnom a házimunkát. Nem az anyja vagyok a paromnak hanem a társa. Azzal hogy nem akar segíteni a házimunkába nem hogy nem nézek fel rá de olyan érzésem lenne mint ha lenne egy nagy felnőtt férfi gyerekem. Attól nem lesz nőies egy férfi h amiket írtál munkát csinálja csak. Sőt azért sem tudok fel nézn egy férfira mert többet keres. Engem nem érdekel a keresete. Ám is ha randizom csak FELESBEN engedem hogy legyen randi. Kezed én is fel tudom szerelni a polcot a falra meg fat is tudok vágni mert édesapámal csináltam, festeni is tudok. Sokkal jobbat tudok a 65 éves mamam is oda áll és vág fát hogy legyen tüzelő . Aztaaaa. Elképesztő.

Férfi nem a munkái miatt lesz férfi nő sem attól lesz nő hogy házimunkát végez.

Mindenki csinálja azt a kapcsolatban amit szeretne hülye általánosítás nélkül. Paromnak nem a pótanyja szeretnek lenni hanem a társa.

2018. febr. 25. 12:00
 13/21 A kérdező kommentje:
Én nagyon jól tudom mit akarok😉😉 engem ne irányításon uraljon egy ferifi sem!!!! Ameddig én nem akakrom a férfit uralni elnyomni addig ő se parancsolgasson nekem ne uraljon. Azért mert fizikálisan erősebb nálam meg nem jelenti azt h ő lesz a családfő. Döntéseket közösen kell meghozni nem úgy h majd a férfi dönt egyedül én meg bólogatok mint egy kiskutya. Nem kell hogy anyagilag támogasson nem akarok tőle függeni. Nem kell hogy ajándékokat vegyen mert nem szorulok rá. Ha akarok magamnak valamit megveszem a SAJÁT keresetembol. Van valami problémám megoldom egyedül nem kell hoGy valaki megmondja mit tegyek mert nem vagyok életképtelen. Pláne ne egy férfi mondja meg nekem hogy most mi hogy lesz hány méterre. Nagyon is tudom mit akarok engem egy férfi se irányításon uraljon!!!
2018. febr. 25. 12:06
 14/21 A kérdező kommentje:
Nekem egy férfi se dirigáljon hogy mi legyen a felosztás a családban. Közösen döntünk vagy sehogy !!!!!! Nem az alavettetje vagyok akit irányít ural
2018. febr. 25. 12:07
 15/21 A kérdező kommentje:
De most komolyan miért kell előadni hogy mineden férfi ás betonozik autót szerel bútort szerel ??? Ezek nem nagy számok. Ha kell képzeld oda állnék én is és megcsinálom. Asas nem nagy szám. Betonozas mutassa meg valaki hogy kell és megyek. Nagyon szívesen. Autót is szerelnek mutassa meg valaki is megyek . Mind a két nem tudna mindent csinálni csak akarat kell hozza. Nem az dönti el ki mit csinál h mi van a lába között. No létemre jobban szeretem a férfias dolgokat mint a női dolgokat. Na bumm. Van olyan férfi aki utalása ezeket a férfi dolgokat na bumm
2018. febr. 25. 12:20
 16/21 A kérdező kommentje:
Rengeteg férfi ismerősöm a fentiek közül amiket írtál egyiket sem csinálja mert utalja nincs rá szüksége . Na ilyenkor mi a helyzet? Miért kell általánosítani hogy jaj férfi főz szívesen de akkor a no menjen betonozni stb. Tényleg úgy irod mintha minden férfi csak is kizárólag azokat a munkákat végezné amiket te írtál mintha más nem is létezne csak azok. Nem ezektől lesz a férfi férfi a nő szemben. Nő se attól lesz nő hogy 0-24 Ben egyedül vezeti a háztartást
2018. febr. 25. 12:29
 17/21 anonim ***** válasza:
11%

A nagy feminizmusod addig tart amíg nem kell a 4.re felcipelni a mosógépet :D

De való igaz vannak olyan nők akik kőmüveskednek, autószerelők és bánni tudnak a szerszámokkal gépekkel van műszaki érzékük ,csak arányuk 1-2%ban mérhető. A 99%-uk egy kilyukadt autógumi előtt is csak pingvinezik, hogy akkor most mi legyen és integet a férfi autósoknak vagy hívja az autómentőket. Tudom te ebben is kivétel vagy. És az is igaz ,hogy egyre több a semmihez nem értő pipotya pávafiú aki csak számítógépezéshez ért.Ez meg elszomorító.

De ez csak mellékes példa a lényeg az hogy alapvető biológiai késztetés ,hogy a nő nőies legyen, a férfi meg férfias és így találják egymást vonzónak.A nő ne macsóskodjon a férfi meg ne pipotyáskodjon hanem ő legyen a vezető.Ősidőkből származó dolog ,hogy a nő otthoni tüzet védte, bogyókat gyüjtött gyerekkel foglalkozott, a férfi meg építette a házat meg vadászott és feltalált dolgokat amivel könnyebbé tette az életet. A férfiassághoz nem tartozik a takarítás meg a könnyű házimunka, a nőiességhez meg nem tartozik a kalapács meg a láncfűrész .Poénnak jó néhanapján,de nem állandóan.

Egy homályos és hangoskodó érdekcsoport akarja ezt az alap beállítódást eltörölni,és mindenkit egy nagy szürke nemtelen masszába begyúrni.

Mellesleg egy kapcsolatban nincs egyenlőség ,hanem vannak dolgok amiben egyik jobb és másik dologban meg a másik fél jobb ezt nem érdemes keverni ,és kidekázni hogy ha én ma főztem ,akkor holnap te főzöl mert különben válok és hisztizek ,mert ez óvodai szint. Biztos van olyan partner aki ezt eltűri lenyeli jó pofát vág hozzá hosszú időn át- de kétlem ,hogy hosszú távon ez működne ,mert amint írtam ,ez vezet a papucsosodáshoz és a nők ezt tudat alatt utálják.

2018. febr. 25. 12:39
 18/21 A kérdező kommentje:

Nem akarom hogy engem egy férfi vezessen. Nem akarom hogy abból álljon az életem csak hogy egy férfira főzök mosok takarítok mert az milyen nőies.

Régen az volt amit írtál de ma már a 21. Század van. Nem kell vadászni tüzet őrizni. Ezért nincs szükség arra hogy csak a nő szakadjon meg a házimunkában. Nem azért vagyok együtt valakivel hogy én szakadjak meg a házimunkában ő meg pihen tv zik.

Képzeld inkább megszakadok és valahogy felcioelem a mosógépet a 4. Emeletre mint hogy segítséget kérjek egy férfitól.

Azt sem értem hogy ha én egyitt vagyok egy férfival miért is kéne hogy irányításon engem? Miért akar elnyomni uralkodni rajtam? Amikor önálló felnőtt no vagyok saját keresettel. Nem tudok ezektől felnezni egy férfira csak azt éri el hogy megutalom és szakítok.

2018. febr. 25. 13:13
 19/21 anonim ***** válasza:
13%
Oké ,te végtelenül öntudatos önálló önérzetes nő vagy.Mennyi "ön" szó,szép a magyar nyelv. De akkor mi a csudának kell neked egyáltalán másik személy ,egy férfi?Egy kapcsolatban már nemcsak "ön" van hanem "mi" és "te" is, Nagyon okos ügyes és erős vagy, mindent megcsinálsz univerzálisan,tele vagy pénzzel ,senki ne szóljon bele az életedbe ,szóval valójában semmi szükséged nincs párkapcsolatra. És azt hiszem ez mindenkinek jobb is így .
2018. febr. 25. 13:34
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem szabom meg egy férfinak hogy mit csináljon mikor és hogyan mem akarok rajta uralkodni nem akarom a férfit vezetni akkor ezt fordítva is elvarom. Meghozom a sajt döntéseim egyedül ahogy ő is. Vagyok annyira önálló és felnőtt hogy nem kell a kezem fogni közben mint egy óvodás kislánynak. Azért vagyok valakivel mert szeretem ,nem azért hogy a bejarónője a pótanyja vagy az alávetette legyek akit irányít és uralkodik. Nem azért vagyok egy férfival hogy a nagy “férfi” munkákat elvégezze. Szerinted egy férfinak se szakad le a keze ha munka után ő főz és én takarítók vagy én főzök ő takarít és nem elvárja hogy kiszolgaljam
2018. febr. 25. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!